Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP  seçim stratejisini masaya yatırdı.

CHP seçim stratejisini masaya yatırdı.

CHP MYK bugün saat 13.00'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu başkanlığında toplandı. Ankara'daki toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıda seçim stratejileri masaya yatırıldı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2015 - 00:32
CHP'nin MYK toplantısına Genel Sekreter Gürsel Tekin, Genel başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız İstanbul'daki bir etkinlikten dolayı katılamadı.
MYK toplantısında Genel başkan Yardımcısı Ercan Karakaş'ın "Partimiz sol ve sosyal demokrat söylemlere daha çok ağırlık vermeli. Emeği ve insan haklarını daha çok öne çıkarmalı" dediği öğrenildi.
Mehmet Bekaroğlu ise, "Halka daha çok dokunmamız ve muhafazakar kesimlere ulaşmamız lazım" sözlerini ifade etti. Bekaroğlu'nun Ercan Karakaş'ın dile getirdiği yöntemi eleştirdiği de öğrenildi.
Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata ise, "Partinin sol ve sosyal demokrat kimliği daha belirgin ve görünür olmalı" görüşünü dile getirdi. Toplantıda CHP'nin izleyeceği ekonomi politikaları da ele alındı. Ekonomiden sorumlu Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin konuya ilişkin çalışmalarını sürdürdüğü ve kısa bir süre sonra MYK'ya sunacağı öğrenildi. MYK toplantısında CHP'nin 2015 seçim bildirgelerine ilişkin görüşler de ifade edildi.
Bu arada toplantıya CHP Genel Başkan Başdanışmaları Erdoğan Toprak ile Erdal Akgünger de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.