Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,1442
%-0.11
Altın 2.241,090
%-0.11
Bist-100 8,73
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin patronundan o gazeteye “Çapkın başkan” tepkisi

CHP’nin patronundan o gazeteye “Çapkın başkan” tepkisi

Ege’nin en büyük bölge gazetesi iddiasıyla yayın hayatını sürdüren, ancak özellikle son dönemlerde, CHP ve CHP’li yerel yönetimlere cephe aldığı şeklinde eleştirilere hedef olan Yeni Asır Gazetesi’nin, bir belediye başkanının özel yaşamıyla ilgili haberi, partide sıkıntı yarattı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, bir gazetenin görevinin, insanların özel hayatını sorgulamak olmadığını vurgularken, “Yeni Asır maalesef partimizle ilgili kara propaganda yapıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 14:44
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ /  Yeni Asır Gazetesi’nde yayınlanan, köşe yazısı ve haberde, bir CHP’li belediye başkanının, eşini aldattığı sırada basılıp karakolluk olduğu iddiasına CHP İl Başkanı Ali Engin’den sert tepki geldi. "Bir gazetenin belediye başkanlarının bu gibi işleri ile uğraşmasını ahlaki bulmuyorum” diyen Engin, “Gazetenin başka işi yok m? Yeni Asır daha önce bölgenin en güçlü gazetelerinden biriydi. Ama artık öyle değil. O başkanın kim olduğunu merak etmedim. Bizim görevimiz de değil insanların özel hayatının sorgulanması. Kendilerinin görevi, insanların özel hayatının sorgulamak değil” dedi. Engin, şunları söyledi:

FİLM GİBİ KARANLIK ŞEYLER
“Bunlar film gibi karanlık şeyler. Doğru olup olmadığı belli değil. Bu bizi ilgilendirmiyor. İnsanların özel yaşamları. Ailesini ilgilendiriyor. Böyle birisi var mı, onu da bilmiyoruz. Bu Yeni Asır’ın iddiası. İşin doğrusu merak da edip sormadım. Soruşturmadım da… Açıklasalar ne olur… Açıklasa dava açarlar. Yeni Asır Gazetesi maalesef  partimizle ilgili bir kara propaganda yapıyor. Hepimizle ilgili, hatta benimle ilgili de sık sık bunu yapıyorlar. Hiç cevap vermiyoruz. İlgilenmiyoruz da…"
Yeni Asır’da Yunus Karakaya’nın kaleme aldığı "Kim bu belediye başkanı” başlıklı yazının ardından, “İzmir'de icraatlarından çok çapkınlıklarıyla nam salan CHP'li bir belediye başkanının, eşi tarafından bir başka kadınla yakalandığı iddiası CHP yönetiminde olduğu kadar İzmirliler arasında da şok etkisi yarattı. Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Yunus Karakaya'nın "Kim bu belediye başkanı'" başlığıyla kaleme aldığı yazıda adı geçen belediye başkanının ismini öğrenmek için pek çok vatandaş telefonla Yeni Asır'ı aradı. Öte yandan www.yeniasir.com internet sitesinde de yer alan habere yorum yapanlar adı geçen belediye başkanının istifa etmesi gerektiğini söyledi” şeklinde haber yer almıştı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.