Dolar 32,5598
%0.06
Euro 34,8742
%0.13
Altın 2.439,970
%0.69
Bist-100 9.723,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin en genç aday adayı yola çıktı

CHP’nin en genç aday adayı yola çıktı

CHP’nin İzmir’deki en genç adaya dayı Sinan Sarıküse, İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Sinan Sarıküse ikinci bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP’nin en genç aday adayı yola çıktı

  • Ege Postası
  • 03.03.2015 - 15:54
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Gençlik Kolları eski Başkanı Sinan Sarıküse, İzmir’den ikinci bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı. İl binasında gerçekleşen aday adaylığı açıklamasında Sarıküse’yi kısa bir süre birlite çalıştı, önseçimdeki rakipleri arasında olan İl eski Başkanı Ali Engin, Gençlik Kolları MYK Üyesi Nazlı Kiran ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ
CHP’nin İzmir’den en genç aday adayı olan 26 yaşındaki Sarıküse, “ İkinci bölgede ben ve 77 milletvekili aday adayının yarışı omuz omuza sürecektir. En genç adaya dayı olarak 77 partilimle birlikte yol yürüyecek olmaktan dolayı onur duyuyorum” dedi.

TÜRKİYE’NİN SESİ GENÇ OLACAK
“Biz geleceğiz arkadaşlar” diyen Sarıküse,  şunları söyledi; “Çiftçinin de sesi, esnafın da sesi, işçinin de iş verenin de emeklinin de sesi genç olacak. CHP iktidarında Türkiye’nin sesi genç olacak. Çünkü sıra bizde… İzmir’in mallarına sahip çıkmada, RES’lerin yaşam alanının yakınına yapılmasına  karşı çıkmada, devlet arazilerin yandaşlara peşkeş çekilmesine karşı çıkmada, İç güvenlik Yasası’yla ülkeye darbe vurmak isteyenlere karşı çıkmada, kadın cinayetlerine ve çocuk istismarına karşı çıkmada CHP’li gençliği olarak İzmir gençliği olarak her var olduk.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.