Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“CHP’nin Kalesi”nde farklı propaganda: AVM'ye parti standı!

“CHP’nin Kalesi”nde farklı propaganda: AVM'ye parti standı!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı farklı bir propagandaya imza attı. İzmir’in en büyük alışveriş merkezleri arasında olan Mavişehir Ege Park’a parti standı açıldı. Stand, İzmir’de bir AVM’de kurulan tek parti standı olma özelliği taşıyor. İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, “Gün içinde bu bölgeye, AVM’ye gelen giden çok…Standa ciddi anlamda müracaat, talep oluyor, şikayetler geliyor. Farklı bir kampanya gürültü yok kirlilik yok...Etkisi çok oluyor. Umarım yaygınlaşır” dedi. “CHP’nin Kalesi”nde farklı propaganda

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 09:33
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Siyasi partiler, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi propaganda çalışmalarını sürdürüyor. Adaylar sahada harıl harıl çalışıyor, liderler miting programlarıyla ülkeyi geziyor. Partilerin il ve ilçe başkanlıkları da yaptıkları çalışmalarla vatandaşlara seçim vaatlerini anlatıyor, oy istiyor.

AVM’NİN ORTASINA PARTİ STANDI
CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da, partinin ilçe başkanlığı farklı bir propagandaya imza attı. İzmir’in en büyük alışveriş merkezleri arasında olan Mavişehir Ege Park’a parti standı açıldı. Her gün binlerce kişinin geldiği AVM’nin ortasına kurulan CHP standı büyük ilgi topluyor. Stand, İzmir’de bir AVM’de kurulan tek parti standı olma özelliği taşıyor.



FARKLI BİR KAMPANYA
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu yerel seçimlerde de uyguladıkları projenin çok başarılı sonuçlar getirdiğini söylüyor. Projenin ilk kez 2014 yerel seçimlerinde ilçe başkanlığı tarafından 2 farklı AVM’de uygulandığını hatırlatan Özuslu, “ Bir siyasi partini AVM’de tanıtım standı açması ilkti. Bu seçimde de bu standı kurduk. Ege Park’tan gerekli izni aldık. Yetkililere teşekkür ediyorum. Benim bildiğim bir AVM’de ki  tek parti standı. Kurumsal görsellerimizi kullanıyoruz. Güzel bir ilgi var. Mavişehir bölgesi dikey yapıların olduğu bir bölge…30 bin seçmenin yaşadığı bir bölge…Gün içinde bu bölgeye, AVM’ye gelen giden çok…Standa ciddi anlamda müracaat, talep oluyor, şikayetler geliyor. Seçim vaatlerimi anlatıyoruz. Üye müracaatları da oluyor. Kampanyaya yönelik vatandaşlardan öneri de geliyor. Farklı bir kampanya gürültü yok kirlilik yok etkili bir propaganda. Umarım bu yöntem geliştirilir ve yaygınlaştırılır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.