Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li ilçe başkanından çok konuşulacak mesaj: 'CHP için çalışmak yerine...'

CHP’li ilçe başkanından çok konuşulacak mesaj: "CHP için çalışmak yerine..."

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, kendisine ait Facebook hesabından çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Gümrükçü, bazı partililerin CHP yerine farklı partilere destek çalışması yaptığını iddia etti. CHP’li ilçe başkanından çok konuşulacak mesaj:

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 12:22
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -  CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla dikkat çekti.

Gümrükçü, kendisine ait Fecabook hesabından yayınladığı mesajla CHP’ye üye olup ta farklı partilere destek verenlerin olduğunu dile getirdi.



BU ÖRGÜT KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL
Gümrükçü, Facebook üzerinden şu ifadeleri kullandı;
“ Örgütümüz gece gündüz demeden seçimlerde partimizin iktidarı için çalışırken bir süredir bazı arkadaşların farklı çalışmalar içinde olduklarını duyuyoruz... Parti üyesi olduğu halde Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çalışmak yerine başka siyasi partilere destek verenler, parti çalışması yapmak yerine delege seçimlerine çalışanlar, hiç bir parti faaliyetine katılmadığı halde emek veren yoldaşlarımızı karalayanlar, parti içi uyumun yerine kavga çıkarmaya çalışanlar başarılı olamayacaklar! Çünkü kimse Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünden daha güçlü değil ve bu örgüt kimsenin tekelinde değil!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.