Dolar 32,2554
%-0.25
Euro 34,7623
%-0.14
Altın 2.388,200
%-0.22
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li başkanlardan Filiz Ceritoğlu Sengel'e tam destek!

CHP'li başkanlardan Filiz Ceritoğlu Sengel'e tam destek!

Selçuk’un ilk kadın belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yapılan sözlü ve fiziki saldırının yanıkları sürüyor. CHP’li belediye başkanları yayınladıkları mesajlarla Filiz Başkan’a tam destek verdi. CHP'li başkanlardan çirkin saldırıya kınama

  • Ege Postası
  • 30.10.2019 - 11:58

EGEPOSTASI - Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e, yine CHP’li eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve yakınları tarafından yapılan sözlü taciz ve fiziki müdahale İzmir ve Türkiye genelinde büyük yankı uyandırdı. Başta CHP’liler olmak üzere toplumun pek çok kesiminden tepki çeken saldırıyı CHP’li belediye başkanları da kınadı. Başkan Sengel’in yanında olduğunu belirten başkanların sosyal medya mesajları şöyle:

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’e, İlçe Başkanı Sayın Mehmet Karanfil'e, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve belediye çalışanlarına dün gece yapılan saldırıyı kınıyoruz. Yapılan saldırı sadece kendilerine değil tüm Selçuk halkına yapılmıştır.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Cumhuriyetin kazanımlarını içine sindirememiş kişilerce yapılan bu saldırıları kınıyor, seçilmiş belediye başkanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Binlerce yıldır birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Aydın ve Selçuk’ta yaşanan bu medeniyet dışı tavırlar, aslında toplumumuzda kadınların gerçek yerinin hala kabul edilemediğini açıkça gösteriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yaşadıklarının ardından, dün akşam Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel de  fiziksel ve sözel şiddete maruz kaldı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Çok değerli arkadaşım Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e ilçesindeki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında yapılan saldırıyı kınıyorum. #filizceritoglusengel yalnız değildir.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Selçuk Belediye Başkanı Sayın Filiz Çeritoğlu Sengel yalnız değildir. Bir Cumhuriyet kadınına hem de Cumhuriyet’imizin 96.yaşında yapılan bu saldırıya kesinlikle sessiz kalmayacağız. Konunun takipçisi olacağımızı bildirirken kendisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: Selçuk’un ilk kadın Belediye Başkanı Sayın Filiz Ceritoğlu SENGEL’e dün akşam saatlerinde Cumhuriyet’imizin 96. yaşında yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Türk kadınının toplumdaki yerini sindiremeyen her kim varsa daima karşısındayız.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Şiddetin her türlüsüne karşıyız! Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında saldırıya uğrayan Efes Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yönelik saldırı, sadece Cumhuriyet kadınına değil, onu seçen iradeye de yapılmıştır. Cumhuriyetimizin 96. yıl kutlamalarında yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.  Geçmiş olsun Filiz Başkan…

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel'e yapılan saldırıyı kınıyor geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e yapılan saldırıyı kınıyor, bu saldırı sadece bir belediye başkanına değil; bir kadına, anneye yapılmış, onu seçen halka yapılmıştır. Cumhuriyetimizin 96. yılında bu saldırının yapılması ayrıca bir utançtır. Filiz Başkanım geçmiş olsun.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran: Cumhuriyetimizin 96.kuruluş yıl dönümünde ülkemizin kıymetli belediye başkanlarından Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in uğradığı saldırıyı kınıyor,kadına yönelik şiddetin her zaman karşısında olduğumuzu hatırlatarak bu tür üzücü olayların yaşanmamasını diliyorum.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel‘e  Cumhuriyet kutlamaları sırasında yapılan saldırıyı kınıyorum.Her şeyden önce bir kadına sözlü ve fiziksel saldırıda bulunamazsınız! Filiz Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Hem hukukçu hem kadın hem belediye başkanı kimliklerimizin ortaklığı hem de dostluğumuzun verdiği dayanışma duygusu ile yanınızdayım Sevgili Filiz Başkanım. Bu saldırılar hiç birimizi korkutamaz.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz: Efes Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel’e 29 Ekim gibi önemli  bir günde gerçekleşen bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bu tarz olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.