Dolar 32,5391
%0
Euro 34,8826
%0.16
Altın 2.425,730
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Soylu, AK Partili Kocabıyık’ın attığı skandal tweete öyle bir yanıt verdi ki...

CHP’li Soylu, AK Partili Kocabıyık’ın attığı skandal tweete öyle bir yanıt verdi ki...

Son dönemlerde attığı tweetler ile olay yaratan AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık yine skandal bir tweete imza attı. Kocabıyık’ın, Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerle ilgili “HDP seçim kazanmak için bomba patlatıyor. Diyarbakır’dan sonra şimdi de Ankara’da yaptılar bu alçaklığı.” tweetine CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Birol Soylu’dan sert tepki geldi. Soylu “ Ölenlere rahmet okuyacağına ölü siyaseti yapıyorsun” diyerek Kocabıyık’a sert tepki gösterdi. CHP’li Soylu, AK Partili Kocabıyık’ın attığı skandal tweete

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 16:22
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- İzmir’de attığı tweetler ve yazdığı köşe yazıları ile gündemden düşmeyen AK Parti İzmir  Milletvekili Hüseyin Kocabıyık yine skandal bir tweet attı. Kocabıyık Ankara’da öğle saatlerinde yapılacak 'Emek, Barış, Demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.04'te meydana gelen ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği yüzlerce kişinin yaralandığı patlamayla ilgili attığı tweette “HDP seçim kazanmak için bomba patlatıyor. Diyarbakır’dan sonra şimdi de Ankara’da yaptılar bu alçaklığı. Bu PKK’nın işi” ifadelerini kullandı.


 
Kocabıyık’ın skandal sözlerine CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Başkanı Birol Soylu’dan sert yanıt geldi. Soylu, “Ölenlere rahmet okuyacağına ölü siyaseti yapıyorsun” diyerek Kocabıyık’ın açıklamasına tepki gösterdi.  Soylu’nun attığı tweetler söyle; “hiç mi vicdanın sızlamıyor, bu ülke insanının IŞİD’çiler kadar değeri yokmuş gözünde. Yazıklar olsun, ölenlere rahmet okuyacağına ölü siyaseti yapıyorsun. Sen önce yıllardır ölenler neden solcu onun cevabını ver.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.