Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Purçu'ya twitter şoku!

CHP'li Purçu'ya twitter şoku!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu'nun twitter hesabı hacklendi. Şifre değiştirilmediği için aynı hesabı kullanabilen Purçu, hesabından küfür paylaşılması üzerine "Saldırı altındayım, bilginize" notu paylaştı.

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 21:23
İZMİR - İzmir CHP'den Türkiye'nin ilk Roman milletvekili seçilen, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi olan Özcan Purçu'nun ' @ozcanpurcu' twitter hesabı hacklendi. Küfür ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunulması üzerine harekete geçen Purçu, CHP'nin bilişimden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'na sorunu aktırdı. Şifre değiştirilmediği için hakaret ve küfürleri silerek aynı hesaptan paylaşımda bulunabilen Purçu, "Hesabım hacklenmiştir! Sürekli saldırı altındayım. Hesabı tekrar almaya çalışıyoruz! Bilgilerinize" notunu, 18 bin takipçisi ile paylaştı.



Purçu, DHA'ya yaptığı açıklamada, "Şifreyi değiştirmediler. Ben de yazıyorum, onlar da yazıyor. Ben burada çalışmalarını emeğimi insanlarla paylaşıyorum. Türkiye'de bilişim suçlarıyla ilgili boşluklar var. Facebook'tan bana küfür eden kişiyi buldum, dava açtım ama ceza almadı ama insanlar attıkları tweet yüzünden işinden oluyor, cezaevine giriyor. Bu ülkede yasalar kişilere göre değişiyor" dedi. (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.