Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Meclis üyesi hakkında şok dayak iddiası!

CHP’li Meclis üyesi hakkında şok dayak iddiası!

Dikili Kabakum Bankacılar Sitesi’ndeki kafeterya krizi büyüyor. Dikili Belediyesi önünde yapılan eylemde site sakinleri adına basın açıklaması yapan Suha Ergün isimli vatandaş, kafeteryayı işleten Dikili Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Gazi Akıncı’nın kendisine 15 kişiyle birlikte saldırdığını iddia etti. CHP’li Meclis üyesi hakkında

  • Ege Postası
  • 30.07.2015 - 18:28
EGE POSTASI - Dikili Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Gazi Akıncı hakkında şok bir iddia atıldı. Kabakum Bankacılar Sitesi'nin sakinleri ile kafeterya krizi yaşayan Akıncı’nın, geçtiğimiz Dikili Belediyesi önünde toplanan site sakinleri adına basın açıklaması yapan Suha Ergün isimli vatandaşı dövdürdüğü iddia edildi.
 
15 KİŞİ ÜZERİME SALDIRDI
 
Ergün Ege Postası’nın ulaştığı Ergün “Kafeteryada site sakinlerinden bir bayana fiziksel saldırı oldu. Biz de gördük ve yardıma gittik. Yanlarına giderken en az 15 kişi üzerime saldırdı. 3 kere yere düşürdüler. Kalktım. Yara almadan kurtuldum. Jandarmaya giderek ifade verdim. Şikayetçi oldum. Bana meclis üyesi Gazi Akıncı “ilk öldüreceğim adam sensin” dedi. Bana saldıran vuran isimler arasında Gazi Akıncı da vardı. Akrabalarını getirmiş toplamış, ilk defa gördüğüm insanlar üzerime saldırdı” dedi.


 
SÜREÇ NASIL GELİŞTİ
 
Dikili'de Kabakum Bankacılar Sitesi'nde deniz kenarında bulunan kafeyi dört yıl önce iki yıllığına kiralayan CHP’li Meclis Üyesi Gazi Akıncı sözleşmesi bitmesine rağmen çamlık adıyla da bilinen deniz kenarındaki alanı işletmeye devam etti. Yaşanan durumu da site sakinleri tepki gösterdi. Daha önce meclis üyesi ile site sakinlerinin tartıştığı da belirtildi. Site sakinleri konuyu mahkemeye taşıyarak alanın boşaltılması kararı çıkarttılar. Bunu üzerine de Gazi Akıncı kararı Yargıtay'a taşıdı. Mahkeme süreci sürerken site sakinleri kafeteryada ruhsatsız içki verildiğine ilişkin şikâyetlerini Dikili Belediyesi'ne ve CHP İzmir İl Başkanlığı'na defalarca ilettiklerini belirttiler. Geçtiğimiz günlerde de site sakinleri Dikili Atatürk Meydanı'nda toplanarak meclis üyesi Akıncı’yı protesto etmişti.Belediye önünde toplanan protestocu grup Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u istifaya davet etmişti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.