Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Kolay’dan davet var

CHP’li Kolay’dan davet var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Serdar Kolay, İzmir Çankaya eski itfaiye karşısında kurduğu tanıtım ofisinin 1 Şubat 2015 Pazar günü Saat 13.00’te resmen açılacağını belirterek tüm İzmirlileri açılışa davet etti.

  • Ege Postası
  • 25.01.2015 - 11:52
İZMİR- EBSO Lokali’nde bazı basın emekçileriyle bir araya gelen CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Serdar Kolay, siyasi yola çıkışındaki amacını “halkın iktidarı”nı kurma çabasına katkıda bulunmak olarak açıkladı.


Gecede tanıtım ofisini gezen bazı basın mensupları, seçilen yerin merkeziliğinden ve çalışma anlayışından övgüyle söz ederken, diğer aday adaylarına da örnek olması tavsiyesinde bulundu.


 Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kolay, önseçim eksenli üye çalışmasını genç ve dinamik bir ekiple ciddi bir iş takvimiyle yürüttüğünü söyledi. Kolay, “Örgütümün iradesi, milletvekili aday listesinde karşılık bulmalıdır. Ön seçim olacakmış gibi tüm çalışmalarımı sürdürüyorum. Her üyenin kendini temsil edecek ismi belirlemede söz sahibi olmasını önemsiyorum” dedi.


Çalışma anlayışını “Bir çivi bir nal, bir nal bir at, bir at bir yiğit demektir, bir yiğit ülkeyi kurtarır” olarak açıklayan Kolay, şöyle devam etti: “Sorumluluk duygusuyla hareket eden herkes, ülkemiz adına önemli bir dönemeç olan 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri için sahaya çıkmalıdır. Karanlığı birlikte aşmak adına güçlerimizi birleştirmeliyiz.” 


"Halkımızın Evi" 
 
“Halkımızın Evi” olarak da adlandırılan Serdar Kolay Tanıtım Ofisi’nin Çankaya’da yurttaşlar için bir soluklanma ve sohbet durağı olduğunu belirten Kolay, “Halkın iktidarı için yola çıkıyoruz. Tanıtım ofisimiz, umuda yolculuğumuzda İzmir’de mütevazı bir mevziidir. Ben değil biz olmak için çalışıyoruz. Önemli olan makam-mevki değil, partimizin başarısıdır. Bizim çalışmamızın ana amacı budur” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.