Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Çıray: “Karanlık odaklar iftira kampanyası başlattı”

CHP’li Çıray: “Karanlık odaklar iftira kampanyası başlattı”

CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, son günlerde birçok şirketi derinden sarsan iftira maillerini TBMM gündemine taşıdı. Türkiye genelinde iş yapan yüzlerce firmanın “şirket battı” dedikoduları nedeniyle mağdur olduğunu belirten Çıray, “Bu isimsiz maillere itibar eden bazı bankalar söz konusu asılsız dedikodulara maruz kalan firmalardan kredilerini geri çağırmaktadır. Hakkında dedikodu çıkan firmaların iş ortakları da, ortaklıklarını ve siparişlerini iptal ediyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 16:25
İZMİR - Çıray, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’nun da savcıları göreve çağırdığını belirterek, “Tehlike büyük boyutlarda.  Yüzlerce kişiye iş ve ekmek veren bu şirketlerimizin düşürüldüğü durum konusunda acilen önlem alınması gerekmektedir” dedi.
Konuyla ilgili olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi veren Çıray şu soruları yöneltti:

DEDİKODU KAMPANYASINI KİM YÜRÜTÜYOR'
“Firmalar hakkında yapılan dedikodular konusunda tarafınıza bir bilgi gelmiş midi? Nereden geldiği, hangi veriye dayandığı belli olmayan iftiralar ile elindeki işleri kaybeden, mağdur olan firmalar konusunda hangi adımlar atılacaktı? Bu dedikodu kampanyasının arkasında hangi odaklar vardır'

İŞLEM YAPILACAK MIDIR'
İsimsiz mailler ile yapılan karalama kampanyası sonucunda kaç firma mağdur olmuştur'Bu karalama kampanyası konusunda hükümetinizin bir önlem stratejisi bulunmakta mıdı? Haksız rekabet ortamı yaratan, somut verilere dayanmadan firmalardan kredilerini çağıran bankalar hakkında bir işlem yapılacak mıdır'”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.