Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP kurultayına onlar gidemeyecek

CHP kurultayına onlar gidemeyecek

CHP'nin 5- 6 Eylül'de Ankara Ticaret Odası'nda yapacağı Olağanüstü Kurultayı için İzmir'den katılım düşük tutulacak. 3 bin kişilik salonda yapılacak kurultaya İzmirli belediye başkanlarının çoğu katılmayacak.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 13:29
İZMİR - CHP yeni genel başkanını ve Parti Meclisi'ni seçmek için 5- 6 Eylül'de Olağanüstü Kurultay yapacak. Ankara Ticaret Odası'nın 3 bin kişilik Kongre Merkezi'nde yapılacak kurultaya İzmir'den 66 delege dışında çok katılım olmayacak. Salonun küçük olması nedeniyle örgüt üyelerinin katılımını sağlayacak otobüs organizasyonu da yapıladı. Delege olmayan belediye başkanlarının çoğu kurultaya gitmeyecek. 

Kurultaya perşembe günü giderek, tüzük çalışmalarına katılacak olan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmirli delegelerin Bilkent Otel'de kalacaklarını, örgütün yoğun katılımı için organizasyon yapmadıklarını belirterek, PM'ye girmek isteyen İzmirli partililerin isimlerini genel başkan yardımcılarına vereceğini ancak ısrarcı olmayacağını söyledi. Engin, "Bana 'adayım' diyen herkesin adını genel başkan yardımcılarına vereceğim ancak ısrarcı olmam, görüş belirtmem. Genel Başkanımız aday olan herkesi tanıyor. Bu dönem anahtar listesini de kendi yapacak. Çarşaf için her isteyen aday olabilir" dedi. (Elif DEMİRCİ / İZMİR - DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.