Dolar 32,5594
%0.14
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.418,580
%-0.59
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den yaşlılara 'Armağan'

CHP'den yaşlılara 'Armağan'

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Eczacı Ali İhsan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri 14 Şubat Sevgililer Gününü dolayısı ile Karabağlar Basın Sitesinde bulunan Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarl bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 13.02.2016 - 15:30
Ziyaret esnasında Karabağlar İlçe Yönetimine, Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert Ceylan ve Gençlik Kolları Başkanı Volkan Gürboğa’da eşlik etti. Yaşlıları tek tek dolaşıp karanfil dağıtan CHP Karabağlar İlçe Örgütü sanatçı Armağan Uzun’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde yaşlılarla dans edip hoş saatler geçirdiler.

Dinletini ardından bir açıklama yapan Ali İhsan Yıldız “14 Şubat Sevgililer gününde yaşlılarımızı ziyaret ederek onları unutmadığımız göstermek istedik. Gönül yoldaşlığı temelinde bir nebze de olsa hoş vakit geçirmelerini sağlayabildiysek ne mutlu bizlere. Yönetim kurulu olarak sadece özel günlerde değil vakit bulabildiğimiz her an onları ziyaret edip dertlerini sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışacağız. Mutlu günlerinde de sevinçlerine ortak olacağız. Yaşlılara saygı bu topraklarda yaşatılan en önemli değerlerden birisidir. Bizlerle beraber ziyarete gelen CHP’li genç kardeşlerimizde bunun bilincinde olarak bu değerin unutulmamasını sağladılar” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.