Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den muhtar açılımı

CHP’den muhtar açılımı

Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de meclislerde muhtar açılımı yaptı. Mahallelerine yıllarca muhtar olarak hizmet eden bir çok isme meclis üyesi aday listesinde yer veren CHP’de, 2009-2014 döneminde muhtarlık yapan 9 isim meclis üyesi seçilmeyi başardı. CHP İl Başkanı Ali Engin, “Muhtarlık yapıp da parti üyemiz olan çok sayıda isim vardı. Bu isimlerin emeklerini partimizin çatısı altında meclis üyesi olarak sürdürecek olmaları mutluluk verici” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2014 - 11:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 30 Mart yerel seçimlerinin ardından seçilmeyi başaran belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar görevlerine başladı. Maaşların arttırılmasından sonra cazibesi de artan muhtarlıklar için İzmir'de adeta aday patlaması yaşandı. Yıllardır muhtarlık yapan bir çok isim seçmenden yeniden ‘evet’ alırken,  bazı isimlerde yıllarca muhtar olarak hizmet ettikleri ilçelerine yeni dönemde meclis üyesi olarak hizmet edecek. 

ÇİĞLİ VE BORNOVA’DAN İKİŞER İSİM
Muhtarlara yeni dönemde partide en fazla yer veren parti CHP oldu. CHP İzmir’de adeta muhtar açılımı yaptı. 2009-2014 yılları arası görev yapan Çiğli’de Uğur Mumcu mahallesi eski muhtarı Hüseyin Kalkan, İzkent mahallesi eski muhtarı Neriman Yurtsever,Bornova’da Yeşilova mahallesi eski muhtarı Öztürk Bağcı,İnönü mahallesi eski muhtarı Hamdi Kanlıoğlu,Balçova’da Bahçelerarası mahallesi eski muhtarı Ahmet Güleryüz, Bayraklı’da Emek mahallesi eski muhtarı Nail Kurtuluş, Gaziemir’de Menderes mahallesi eski muhtarı Muhittin Mert,Karabağlar’da Bahçelievler mahallesi eski muhtarı Ahmet Davulcu ve Karaburun’da Salman Köyü eski muhtarı Bülent Gültekin CHP’den meclis üyesi seçilmeyi başardılar.

BİZİ MUTLU EDEN BİR TABLO
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Muhtarlık yapıp da parti üyemiz olan çok sayıda isim vardı. Aday adayı başvurusunda bulundular. Bir çok ilçede de meclise girmeyi başardılar. Bizi mutlu eden bir tablo…Yıllarca mahallelerine hizmet ettiler şimdi ilçelerine meclis üyesi olarak hizmet edecekler”dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.