Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den metrolu muhalefet

CHP'den metrolu muhalefet

CHP Genel Merkezi, üç büyük kentin metro yapım maliyetleri için broşür bastırdı. 'Bu hesapta bir iş var' başlıklı broşürde İzmir metrosunun kilometre maliyetinin Ankara'dan iki, İstanbul'dan üç kat daha düşük olduğu vurgulandı. Broşürde üzeri para ile kaplı vagonlar kullanıldı.

  • Ege Postası
  • 04.10.2012 - 12:30
İZMİR -İktidar ve muhalefet liderleri arasında tartışmaya neden olan metro yapım maliyetleri, CHP Genel Merkezi tarafından broşür haline getirildi. CHP, 'Bu hesapta bir iş var' başlığı altında paralarla kaplı metro vagonu fotoğrafıyla, 'Rakamlar yalan söylemez' ifadesini kullandı. Üç büyük kentin metro maliyetinin rakamlarla karşılaştırıldığı broşürde, 'İzmir metrosu en düşük maliyetle yapıldı', 'Ankara'da metro kabusu' ve 'İstanbul metrosu som altından mı'' denildi.

CHP Genel Merkezi'nin 50 bin bastırdığı broşürde, "Rakamlar yalan söylemez. İstanbul'da dört, Ankara'da üç metro hattını Bakanlık yapıyor. Ankara'da inşaat 10 yıldır sürüyor. İstanbul'da 7.5 yılda tamamlandı. İzmir kendi bütçesi ile bir kuruş yardım almadan metroyu tamamlıyor" ifadeleri kullanıldı.(Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.