Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'den dikkat çeken yönerge

CHP'den dikkat çeken yönerge

CHP Genel Merkezi, YSK tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanılığı seçiminin iptal edilmesi ve yenilenmesi kararı sonrası örgütlere dikkat çeken bir yönerge gönderdi. Yönergede "CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilmeyen kişilerin sözleri sadece kendilerini bağlar. Bu kişiler CHP adına konuşamazlar" ifadeleri kullanıldı. CHP'den dikkat çeken yönerge

  • Ege Postası
  • 08.05.2019 - 20:32

EGEPOSTASI- CHP yönetimi il ve ilçe başkanlıklarına yönerge gönderdi.

Genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Tuncay Özkan ve Muharrem Erkek imzalı yönergede, "CHP adına medyada açıklama yapma konusunda yetkilendirilmiş parti yöneticileri bellidir” denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

“CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilmeyen kişilerin sözleri sadece kendilerini bağlar. Bu kişiler CHP adına konuşamazlar. Bütün parti üyelerimizin medyadan bir teklif geldiğinde CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Genel Başkan Yardımcılığı’mızdan bilgi ve onay almaları medya yönergemiz gereğince zorunludur. Özellikle televizyonlardan gelen tekliflere olumlu yanıt vermeden önce bu kurallara uyulması sağlıklı iletişim açısından olmazsa olmazımızdır”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.