Dolar 32,5381
%0.16
Euro 34,9197
%-0.15
Altın 2.436,800
%0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’den alternatif kutlama!

CHP’den alternatif kutlama!

İzmir’de 95 yaşındaki vatandaş Sıdıka Sabahçılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda en büyük hayaline kavuştu. Sabahçılar, çok görmek istediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu görüp onunla sohbet etme isteği gerçek oldu. Sabahçılar, “Sonunda hayalime kavuştum. Ölsem de gam yemem” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.04.2014 - 14:59
SERCAN AVCI (HABER MERKEZİ) – CHP İzmir İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda alternatif kutlama gerçekleştirdi. Kutlamaya 95 yaşındaki Sıdıka Sabahçılar isimli vatandaş da katıldı. Sabahçılar, en büyük hayalinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu görmek, onunla konuşmak olduğunu partililere söyledi. Bu sırada alana Kocaoğlu geldi ve partililer durumu kendisine iletti.

ELİNİ ÖPTÜ
Tören alanından 95 yaşındaki Sabahçılar’ın yanına giden Kocaoğlu, onun elini öptü, uzun uzun sohbet etti. Sabahçılar, Kocaoğlu’na “ seni yakından görmek ve konuşmak istiyordum. Yaptıklarını hep takdir ettim. Çok mutluyum. Artık ölsem de gam yemem” dedi.



"BAŞKAN KOCAOĞLU ÇOCUKLA ÇOCUK OLDU" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

KUTLAMA YAPTILAR

CHP’nin alternatif kutlamasın CHP İzmir Milletvekilleri Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, PM üyeleri Berrin Gürçay Dilekçi, Nazil Işık, YDK üyesi Sumru Karaer, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.İl Başkanı Engin ve milletvekili Hülya Güven, Atatürk Anıtı’na küçük Sudenaz Keskin’le birlikte çelenk koydu.

“PARTİ OLARAK YÜREKTEN KUTLUYORUZ”
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, buarada yaptığı konuşmada, “ Diktatörlüğe doğru gittiğimiz, cumhuriyet kazanımlarının bir bir eritilmeye çalışıldığı bir dönemi yaşıyoruz. O yüzden bu bayramlar çok önemli. Ulu Önder bu bayramı çocuklara armağan etti. Biz de çocuklarımızın bayramını parti olarak yürekten kutluyoruz. Milli bayramlara Atatürkçüler, CHP’liler olarak sahip çıktık. Alanları hep doldurduk.Son dönemlerde çelenk koymalar arbedeyle anılır oldu. Parti olara aldığımız kararla yine törenleri yapıyoruz, çelengimizi koyuyoruz. AKP’nin bayramları yasaklama anlayışına karşı duruyoruz” dedi.

Törenden sonra Kocaoğlu kendisine sevgi gösterisinde bulunan çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.