Dolar 32,5153
%-0.08
Euro 34,9815
%0.44
Altın 2.435,580
%0.51
Bist-100 9.797,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de sürpriz karar: Özgün Utku istifa etmek zorunda

CHP'de sürpriz karar: Özgün Utku istifa etmek zorunda

CHP Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olan il,ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin 1 Mart'a kadar istifa etmelerini istedi.CHP İzmir’de milletvekili aday adayı olan İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku’nun durumu uzun süre tartışma konusu olmuştu. Utku genel merkezin genelgesi sonrası 1 Mart'a kadar görevini bırakacak. CHP'de genel merkez il yöneticilerinin sesini duydu

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 17:33
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Genel Merkezi, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Genel Sekreter Gürsel Tekin imzalı il başkanlıklarına gönderdiği genelgeyle milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan il,ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin 1 Mart’a kadar istifa etmelerini istedi.

"CHP İzmir’de il yöneticileri o başkandan şikayetçi: İstifa etsin ya da..."HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İl başkanlıklarına gönderilen genelgede adaylık belirleme sürecinde eşitsizlik yaşanmaması ve adil olunması açısından böyle bir karar alındığı belirtildi.



UTKU İSTİFA EDECEK
CHP İzmir’de milletvekili aday adayı olan İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku’nun durumu uzun süre tartışma konusu olmuştu.Utku siyasi etik gereği istifa etmesine yönelik gelen çağrılara karşı  MYK’nın kararını uyguladığını, istifa zorunluluğu olmadığını ifade etmiş, konunun tartışılmasının da anlamsız olduğunu söylemişti. Utku, genel merkezin aldığı yeni karar neticesinde 1 Mart'a kadar görevini bırakacak.İl yöneticileri Utku'nun istifa etmemesinden duydukları rahatsızlığı il yönetim kurulu toplantısında gündeme getirmişlerdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.