Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de gençler sandık başına gitti: 5 ilçede başkan belli oldu

CHP'de gençler sandık başına gitti: 5 ilçede başkan belli oldu

CHP İzmir Gençlik Kolları'nda da kongre maratonu başladı. Karşıyaka, Bayındır, Bergama, Narlıdere ve Foça'da partili gençler sandık başına gitti. İşte yeni başkanlar... CHP İzmir'de 'gençlik' için kongre maratonu başladı

  • Ege Postası
  • 30.11.2015 - 10:48
EGE POSTASI - CHP İzmir'de ana kademede devam eden ilçe kongrelerinin yanısıra gençlik kollarında da kongre maratonu başladı.
İlk gün mesaisinde Karşıyaka, Bayındır, Bergama, Narlıdere ve Foça'da partili gençler sandık başına gitti.

3 İLÇEDE TEK ADAYLI KONGRE
Foça'da Baran Gezmiş Yıldırım, Bergama'da Erdem Şimşek, Bayındır'da Samet Malal kongreye tek aday olarak girdi ve başkan seçildi.


YILDIRIM GÖREVİ ÇİFTÇİ'DEN DEVRALDI
CHP Foça İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çiftçi'nin aday olmadığı seçime tek listeyle gidildi. Reha Midilli Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye; CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Başkanı Günal Biçer, yönetim kurulu ve ilçe başkanlığı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Tek aday Baran Gezmiş Yıldırım, kısa bir konuşma yaptı. Ardından sandığa gidildi. Yeni başkan seçilen Yıldırım, görevi Kemal Çiftçi'den devraldı. Baran Gezmiş Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu; Kemal Çiftci, Hanifi Atalay, Tolga Akkaya, Selahattin Aktaş, Emrah Taşkıran, Serdar Atalay, Anıl Hekimoğlu, Aslıhan Sarı, Çisil Çetin, Nazlıcan Oğraş, Emre Güney, Ahmet Ceylan, Cavit Bağcı, Oğuz Tuncel ve Ebru Çıtak'tan oluştu.

KARŞIYAKA'DA MEVCUT BAŞKAN GÜLDÜ
Karşıyaka'da ise mevcut başkan Ozan Uyan ile Haydar İnanır yarıştı. İlçede uzun süredir gençlik kollarından aktif siyaset yapan Murat Dilşen, Ahmet Kapçak ve Umut Karataş'ın desteklediği Uyan kongreden zaferle ayrıldı. İnanır'a ise Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cihan Türsen'in öncülüğündeki Özgür Üye Platformu destek veriyordu.

NARLIDERE'DE ŞAHANLI KAZANDI
Narlıdere'de ise Ferhat Şahanlı ile Ogün Aydın yarıştı. Şahanlı'ya  CHP Narlıdere Özgür İrade Hareketi destek verirken, Aydın'a ise ilçe sekreteri Erkan Kaya ve Akın Adıgüzel gibi isimler destek verdi. Seçim sonucunda Şahanlı 178, Aydın 133 oy aldı. CHP Narlıdere'de gençlerin yeni başkanı Şahanlı oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.