Dolar 32,5698
%0.09
Euro 34,9596
%0.38
Altın 2.425,430
%0.09
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de eski başkandan şok mesaj:

CHP'de eski başkandan şok mesaj:

Dört meclis üyesi hakkında disiplin işleminin başlatıldığı CHP Çiğli'de tansiyon yükselirken, belediye eski başkanı Metin Solak'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj Çiğli'de önümüzdeki süreçte tansiyonun daha da yükseleceğine işaret etti. Eski belediye başkanı sosyal medyadan yazdı:

  • Ege Postası
  • 14.02.2016 - 10:11
EGE POSTASI - Grup toplantıları ve meclis toplantılarında yaşananlar nedeniyle parti kamuyounda sık sık tartışmalarla gündeme gelen CHP Çiğli'de tansiyon yüksek...

Belediye Başkanı Hasan Arslan'a muahlif tutumları nedeniyle Meclis üyeleri Mustafa Avdan, Erkan Tuncer, Süleyman Karadağ ve Yusuf Çoban hakkında ilçe yönetiminin kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmeleri için karar alması tansiyonu yükselttti.

Meclis üyelerinin nasıl bir hamle gerçekleştirecekleri merakla beklenirken, belediye eski başkanı Metin Solak'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj Çiğli'de önümüzdeki süreçte tansiyonun daha da yükseleceğine işaret etti.

Solak mesajında kendisine hainlik yapanlara hesap soracağını ifade etti. Solak “Bekleyin beni geleceğim” derken, mesajının sonuna B,E,N,H, A harflerini yazdı. Çiğli Örgütü “Solak kimşi kastediyor” sorusuna yanıt aramaya başladı.


İŞTE O MESAJ:

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.