Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP, YSK’yı tanımıyorlarsa seçime de katılmasın

CHP, YSK’yı tanımıyorlarsa seçime de katılmasın

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan Bahçeli, "CHP'liler YSK'yı tanımıyormuş. İddialarındaki amaç 31 Mart'ı gölgelemektir. YSK'yı tanımıyorlarsa seçime de katılmasın" dedi.

  • Ege Postası
  • 15.01.2019 - 11:22

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

Dava adamı korku nedir tanımaz karamsarlık nedir bilmez. Durup durup dedikodu çıkaranlar günü günüyle çelişenler bırakın dava adamı olmayın adam bile olamazlar. 9 şubat 2019 tarihinde partimizin 50 yıl dönümünü Adana’da kutlayacağız. 50 yıllık şerefli geçmişimizi yad edeceğiz. milliyetçi ülkücü hareketin varlığı düşmana dehşet dosta güven vermiştir. MHP gücünü Türk milletinden almaktadır.

Rahmetle andığımız şehitlerimizin yüzünü kara çıkartmayacağız. Bizim yeteri kadar nedenimiz vardır o halde başarmaktan başka çaremiz yoktur. İçinde bulunduğumuz haysiyet, hassasiyet tarihin milliyetçi harekete kazandırdığı tecrübe ecdadımızın nasihatleri bizlere ihanetlere karşı dikkat tavsiye etmektedir. İstismarcılara itibar etmeyeceğiz tek ses olacağız tek nefes olacağız namımızı ve şanımızı yere düşürmeyeceğiz.

MHP Türk siyasetinin marka değeri, ahlak seviyesi, inançlı düzeyi, fedakarlık desibeli, tartışmasız en üstün, en müstesna görkemi ve iftiharıdır. Davamız şehit olup ölmeyenlerin, bayrak olup inmeyenlerin, ülkücü olup dönmeyenlerin adam olup kaçmayanların ebedi yuvası, ezeli yurdudur.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini bütünüyle yerleşip olgunlaşması, bir daha sistem tartışmalarının olmaması konusunda sorumluyuz. Elbette milli bekanın safındayız. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun.

Cumhur ittifakının yaşaması konusunda sözümüz senettir. Kavgamız zilletledir. Kimin ne uydurduğunun kıymeti yoktur. Milli bekanın safındayız. Gocunan varsa şu kış kıyamette gocuk giysin. İyi gelir.

Manavdan aldığımız karpuzlar kabak çıktı. Gördüğünüz hayaller kabus olarak size döndü. Hala ıslah olmadınız, hala terbiye bulamadınız. MHP yalnızca Allah’ın huzurunda eğilir. Yalnızca milletten talimat alır. Hileli parayla yazı-tura atmayı bırakın. CHP’yi kim yönetiyo? Bunu söyleyin, bunu itiraf edin.

Tutsak alınmışlar haberleri yok. Tuzağa düşmüşler, acıyanları yok. Tezgaha gelmişler ağlayanları yok.

Bunlar derslerini hiç çalışmamışlar veya okuduklarını anlatılanları basbaya çarpıtmışlardır. Tek bildikleri ezber tek bildikleri inkar. Biz belayı değil bekanın yaşatılmasını hedefliyoruz.

CHP’liler YSK’yı tanımıyormuş. İddialarındaki amaç 31 Mart’ı gölgelemektir. YSK’yı tanımıyorlarsa seçime de katılmasın.(SÖZCÜ)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.