Dolar 32,5740
%0.1
Euro 34,9757
%0.42
Altın 2.419,780
%-0.14
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Selçuk'ta imzacıların adayı belli oldu!

CHP Selçuk'ta imzacıların adayı belli oldu!

8 Kasım’da olağanüstü ilçe kongresinin yapılacağı CHP Selçuk’ta, imzacıların adayı netleşti. Dün gece yapılan toplantının ardından imzacılar yerel seçimlerde Selçuk Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Uysal isminde uzlaşıya vardı.

  • Ege Postası
  • 25.10.2014 - 09:10
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçimlerden sonra bir çok ilçede imza hareketliliği yaşanmıştı. CHP’nin yerel seçimlerde kaybettiği ilçelerden olan Selçuk’ta, eski ilçe başkanı İbrahim Adıgüzel’in başını çektiği imzacılar genel seçim sürecinde daha dinamik bir ilçe yönetimi olması gerekçesiyle yola çıkmış ve başarıya ulaşmıştı. İlçe başkanı Özge Yıldırım’a karşı başlatılan imza hareketi sonuç almış, olağanüstü ilçe kongresi için 64 imzanın gerekli olduğu Selçuk’ta 68 delege imza vermişti.İlçe başkanlığı imzaları değerlendirdikten sonra ‘olağanüstü kongre’ kararı almıştı.

UYSAL İSMİNDE UZLAŞILDI
8 Kasım’da Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapılacak kongre öncesi imzacıların günler süren toplantıları sonrası aday konusu netleşti. Sultan restoranda dün gerçekleşen toplantı sonrası yerel seçimlerde Selçuk Belediye Başkan aday adayı olan Hasan Uysal isminde uzlaşıya varıldı. Daha önce de ilçe başkanlığına aday olan, bir süre meclis üyeliği ve ilçe yöneticiliği de yapan Uysal ilçede turizmcilik yapıyor.

İlçe başkanı Özge Yıldırım kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Mevcut ilçe yönetimi ve Selçuk eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün imzacıların karşısına aday arayışlı içinde oldukları öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.