Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Narlıdere’de Ergin Demir rüzgarı esti

CHP Narlıdere’de Ergin Demir rüzgarı esti

Hafta sonu yapılacak CHP Narlıdere kongresi için Özgür İrade Hareketi’nin desteklediği ve genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olan emekli askeri hakim Ergin Demir, partililerin yoğun ilgilisi ve alkışlar eşliğinde adaylığını açıkladı. Küçük yaşlardan itibaren siyasetin içinde olduğunu ifade eden Demir, şeffaf yönetim anlayışını vurguladı. Demir, “Narlıdere’mizin çağdaş insanlarına hizmet etmek en büyük görevimiz ve onurumuz olacaktır” dedi. CHP Narlıdere’de Ergin Demir rüzgarı esti

  • Ege Postası
  • 01.12.2015 - 21:58
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ  - Cumartesi Günü yapılacak Narlıdere kongresi öncesinde, Çamtepe, Narlı ve Huzur Mahalleleri’nde delege seçimlerini kazanan Özgür İrade Hareketi’nin desteklediği ve genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olan emekli askeri hakim Ergin Demir, CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı için göreve talip olduğunu açıkladı. Narlıdere İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Narlıdere mevcut İlçe Başkanı Cafer Esen, ilçe yönetimi, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

ESEN: BAŞARILAR DİLİYORUM
Demir’den önce söz alan CHP Narlıdere mevcut İlçe Başkanı Cafer Esen, kongrede aday olmayacağını hatırlatarak kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni etti. Demir’in partiye üye olduktan sonra verilen tüm görevleri eksiksiz bir şekilde yaptığını söyleyen Esen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Örgütlerde hareketlilik parti içi demokrasinin işlemesiyle ilgilidir. Parti içi demokrasinin işlemesiyle ve güzel yarışlarla parti hem hareketlilik kazanacaktır hem üretkenlik hem de başarıyı beraberinde getirecektir. Ergin Demir, emeklilik sürecinden sonra hemen partimize kaydolmuş, ve verilen her görevi disiplin bir şekilde ve tam anlamıyla yerine getirmiştir. Özellikle yönetim kurulu üyelerimizin eksik olduğu mahallelerde görevler verdik sağ olsun eksiksiz olarak yerine getirdi. Önseçimde kendisinin Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Zaman zaman görev değişikliğiyle başka arkadaşlarımıza devrederiz önemli olan partimizin kurumsal işleyiş kazanmasıdır. Cumartesi yapacağımız ilçe kongresinde aday olmayacağımı daha önce deklare etmiştir. Hem Ergin Demir’e hem de diğer adayımız Şahin Fırat’a başarılar diliyorum.”



“TEK YÜREK OLDUK”
Kendisine destek vermek için kalabalığa seslenen Demir, CHP örgütünün AK Parti’ye karşı tek yürek olduğunu ifade etti. Demir, “Bizler inandığımız değerlerimiz için, acılarımızdan hüzünlerimizden kurtulmak için,  kötü yönetime dur demek için ve en önemlisi güzel bir gelecek yaratmak için gece gündüz, yağmur çamur demeden mücadele ettik. Örgütün her kademesinde, birlik ve beraberlik duygusuyla AKP faşizmine karşı tek yürek olduk. Öncelikle bu onurlu mücadelede emek veren her üyeye teşekkürlerimi sunuyorum. Başta kadın kollarımız, gözbebeğimiz olan gençlik kollarımız olmak üzere var gücüyle çalışan emekçi arkadaşlarım iyi ki varsınız” şeklinde konuştu.

“NARLIDERE’YE HİZMET ETMEK…”
Narlıdere’de sürekli sivil toplum kuruşlarıyla iletişim içerisinde olacağı, demokratik işleyişin ve aktif üreten anlayışa sahip bir yönetime kavuşma isteğiyle seçim sürecine girdiklerini belirten Demir, “Cumhuriyet Halk Partisinin ilkelerini, evrensel değerlerini özümsemiş bir arkadaşınız olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Altiok felsefesine bağlı, parti politikalarımızın belirlediği hedefler doğrultusunda verimli çalışmalar yaparak Narlıdere’mizin çağdaş insanlarına hizmet etmek en büyük görevimiz ve onurumuz olacaktır. Partilerin anayasası tüzükleridir. Partinin tüzük, yönetmelik ve genelgelerine uygun hareket etmek yönetim anlayışımızın omurgasını oluşturacaktır” ifadelerini kullandı.



“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”
“İletişime önem vereceğimiz, kimseyi ötekileştirmeden kucaklayacağımız, birbirimize güç katıp tek yürek olacağımız, şeffaf yönetimi hayata geçireceğimiz bembeyaz bir sayfa açmak için, tüm inancım ve kararlılığımla canla başla hizmet verdiğim örgütümün çatısı altında,  Narlıdere İlçe Başkan adayı olduğumu bildiririm” şeklinde adaylığını açıklayan Demir, 7 Haziran genel seçimlerinde önseçimde Narlıdere’nin verdiği kuvvetli destekle 74 aday adayının içerisinden 14’ncü olduğunu da belirterek, teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.