Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP MYK’dan Karşıyaka ilgisizliği!

CHP MYK’dan Karşıyaka ilgisizliği!

CHP İzmir’de krizlerin ilçesi Karşıyaka’da bayram ertesi ilçe kadın kollarında yaşananlar MYK’da gündeme geldi. Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin MYK’da yaşanan gelişmeleri anlattığı ve istifaların perde arkasında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın olduğunu iddia etti. Ancak MYK’da beklediği desteği alamadığı öğrenildi. Fatma Köse gündeme getirdi ama...

  • Ege Postası
  • 19.08.2019 - 18:35

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - Geçtiğimiz Perşembe günü CHP Karşıyaka Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinden 6’sının birden istifa etmesi sonrası, başkan ve yönetim kurulu düşmüştü. Aynı gün içinde CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, İl Kadın Kolları Sekreteri Nesrin İnetaş’ı, yönetimi düşürülen Buket Fatoş Erol’un yerine atamıştı. CHP İzmir’de yaşanan kadın kolları krizi bugün toplanan MYK’da gündeme geldi. Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, söz alarak Karşıyaka’da ve CHP ilde krize neden olan, istifa ve sonrasında yaşanan atamayla ilgili rahatsızlıkları dile getirdiği öğrenildi.

MYK’DAN SES ÇIKMADI!
Köse’nin ilçe başkanı ve yönetimin düşürülmesinin arkasında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın olduğunu ve istifa eden altı yönetim kurulu üyeleri  Nurten Kahraman, Nihal Yıldız, Filiz Akdurak, Aysel Aslan, Zeynep Kıvrak ve Şengül Bağ’ın bizzat Başkan Tugay tarafından yönlendirildiğini iddia ettiği öğrenildi. Ancak MYK üyelerinden konuyla ilgili herhangi bir yorum ya da tepki gelmediği Köse’nin beklediği desteği alamadığı öğrenildi.

KRİZLERİN İLÇESİ KARŞIYAKA
CHP’de Karşıyaka Benzer bir durum geçtiğimiz aylarda yaşanmış, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetiminin düşürülmesi amacıyla imza hareketi başlatılmıştı. Genel Merkez’in de müdahale ettiği kriz yönetim düşmeden aşılmış, imza hareketini başlatan isim olduğu öne sürülen Sedredil Coşkuner il yönetim kurulu başkan yardımcılığından alınmış ve koordinatörlük yaptığı Karşıyaka Belediyesi’nden de Başkan Cemil Tugay tarafından ‘Yıpranmasın diye’ şantiyeye gönderilmişti.

Öte yandan İlçe Gençlik Kolları Uğur Ermiş ve 14 yönetim kurulu üyesi, Temmuz başında görevinden istifa etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.