Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri'ne PM için  sitem eden o isim beklentisini yineledi!

CHP Lideri'ne PM için sitem eden o isim beklentisini yineledi!

Geçtiğimiz yıl CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın PM’de yer almaması nedeniyle sitem eden İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu,kurultay sürecine giren CHP’nin yönetim kademesinde Susam’ın yer alması yönünde beklentileri olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.08.2014 - 12:02
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, onursal başkanları CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın, CHP’nin  5-6 Eylül’de gerçekleşecek kurultayında Parti Meclisi’ne ve sonrasında Merkez Yürütme Kurulu’na  girmesi yönünde beklentileri olduğunu söyledi.

SİTEM ETMİŞTİ
Geçtiğimiz yıl, esnaf sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelmek için İzmir’e gelen CHP Liderine, “Sayın Mehmet Ali Susam bizim onursal başkanımız. Mecliste tek temsilcimizdir. Son yaptığınız kurultayda onu Parti Meclisi ve MKY’ya almadınız. Orada yok. Biz bu konudan incindik, kırıldık. Dolayısıyla önemsenmek istiyoruz. Hak ettiğimiz yerde olmak istiyoruz” diyen Mutlu bu çağrısını yineledi.

BÜYÜK BEKLENTİMİZ VAR
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mutlu,kurultay sürecine giren ve PM’de köklü değişikliğin yapılması beklenen CHP’de, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın partinin yönetim kademesinde yer alması gerektiğini ifade etti. Mutlu, “Geçtiğimiz yıl  aktardığım üzüntünün giderileceği hususunda esnaf teşkilatının büyük beklentisi var. Genel Başkan’la gerekirse konuşuruz. Mehmet Ali Susam esnaf teşkilatının tek temsilcisi Türkiye’de…Esnaf Odaları Birliği başkanlığı yapmış, esnafın sorunlarını bilen, bunlarla ilgili gerekli çalışmaları yapmış biri. Meclis’te defalarca sorunlarımızı dile getirdi. İzmir’de de sayı itibariyle en büyük STK kuruluşunun onursal başkanı olan Susam’ın partisinin yönetim kadrosunda olması gerek. Bizim bu yönde bir beklentimiz var ”dedi.

ANAHTARIN ANAHTARINDA YER ALMAMIŞTI
Susam, son kurultayda Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesi olan beyaz listede yer almış ancak daha sonra dağıtılan ve anahtarın anahtarı diye adlandırılan sarı listede yer almamıştı. Susam, beyaz listede yer almasına rağmen sarı listede yer almayan Elfin Tataroğlu, Rıfat Nalbantoğlu ve Nurgül Uçar’la birlikte PM’ye girememişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.