Dolar 32,7682
%1.53
Euro 35,0901
%0.53
Altın 2.457,000
%2.76
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri Kılıçdaroğlu miting öncesi İzmir'e o toplantı için gelecek!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu miting öncesi İzmir'e o toplantı için gelecek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ajandasına sürpriz bir program eklendi. 30 Mayıs’ta Gündoğdu’daki miting ve 5 Haziran'daki ilçe ziyaretleri için İzmir'e geleceği duyurulan Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta da kentte olacak. Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs perşembe günü İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Toplantısı’na katılacak, aynı gece kentte konaklayacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de

  • Ege Postası
  • 18.05.2015 - 20:58
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin yıllar sonra yaptığı önseçimde İzmir 2. Bölge sandığından birinci çıkarak milletvekili adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday olduktan sonra İzmir’e ilk kez 5 Mayıs’ta gelmişti.

7 Haziran'daki seçime kadar 30 Mayıs’ta Gündoğdu’daki miting ve seçime iki kala 5 Haziran’da ilçe ziyaretleri için İzmir’e geleceği açıklanan Kılıçdaroğlu’nun İzmir ajandasına sürpriz bir mesai eklendi.

İTB'NİN MECLİS TOPLANTISINA KATILACAK
Alanda özellikle ekonomi vaatlerini öne çıkaran Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs saat 20:00’de İzmir Ticaret Borsası (İTB) Meclis Toplantısı’na katılacak. Kılıçdaroğlu İTB’nin yönetim kurulu ve çeşitli sektörlerin temsilcilerinden oluşan meclis üyeleriyle bir araya gelecek. CHP Lideri, aynı gece İzmir’de konaklayacak, cuma sabahı Aydın’a hareket edecek. Kılıçdaroğlu, 30 Mayıs cumartesi günü ise İzmir Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilere seslenecek.

SÜRPRİZ BELLİ OLUYOR
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir konuşulan ve sır gibi saklanan seçim kozunu 21 Mayıs’ta Ankara’da açıklayacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter,milletvekilleri ve milletvekili adayları da davet edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.