Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri İzmir'e o tarihte gelecek!

CHP Lideri İzmir'e o tarihte gelecek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şubat ayı içinde İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu’nun geliş tarihi ve taslak programı şekillenmeye başladı. Kılıçdaroğlu 21 Şubat'ta İzmir'de tam gün mesai yapacak. CHP Lideri, 1 Şubat'ta ise Kuşadası'nda akademisyenlerle toplantı yapacak. CHP Lideri, Kuşadası'na İzmir üzerinden geçecek. İZMİR'E O TARİHTE GELECEK

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 09:44
SERCAN AVCI / HABER SERVİSİ - Şubat ayı içinde İzmir’e gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente geliş tarihi ve programının detayları belli olmaya başladı.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e geliş tarihi ile ilgili 21 Şubat öne çıktı.Tarih hem genel merkezin hem il başkanlığının önünde dururken, farklı bir durum oluşmadığı takdirde CHP Lideri’nin kente gelişi 21 Şubat olacak.

AÇILIŞLARA KATILACAK
Tam gün mesai için dolu dolu bir program planlanıyor. Kılıçdaroğlu’nun sabah saatlerinde Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyelerinin açılışlarına katılması planlanıyor.

SANATÇILARLA BULUŞACAK
Öğle saatlerinde ise daha önce ertelen Kılıçdaroğlu-Sanat camiası buluşması gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş ‘sanat camiası-Kılıçdaroğlu’ buluşmasını organize edecek. Sanatın her dalından çok sayıda İzmirli sanatçının organizasyona davet edileceği belirtildi.

AKŞAM YEMEK VAR
Programın akşam bölümünde ise İzmir Örgütü’nün tam kadro katılacağı birlik beraberlik dayanışma yemeği planlanıyor. İl başkanlığı yemek için Atlas Pavyon’u düşünüyor ve girişimlere başlandı. 

Kılıçdaroğlu son olarak geçtiğimiz ay İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bergama Kozak Yaylası’nda kooperatifçilik haftası nedeniyle düzenlediği etkinliğe katılmış, ardından Tunceliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin üniversite öğrencileri yararına düzenlediği yemekli toplantıda yer almıştı.

PAZAR GÜNÜ AYDIN’A GELİYOR
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilkini İzmir’de gerçekleştirdiği akademisyenlerle toplantısının ikincisi Kuşadası’nda yapılacak. Kılıçdaroğlu, Pazar sabahı İzmir üzerinden Aydın’a geçecek. Uçakla İzmir’e gelecek olan Kılıçdaroğlu’nu İl Başkanı Bedri Serter, il yöneticileri karşılayacak. Kılıçdaroğlu’nun  Selçuk’ta kahvaltı yaptıktan sonra Aydın’a geçeceği öğrenildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.