Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'tan Gökçek ve Canpolat hakkında suç duyurusu

CHP Konak'tan Gökçek ve Canpolat hakkında suç duyurusu

İzmir CHP Konak İlçe Başkanlığı, halka silahlanma çağrısında bulunan Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat ve bu durumu sosyal paylaşım sitesinde öven Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 26.10.2016 - 13:24

CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve parti üyesi bir grup Bayraklı Adliyesi önünde toplu fotoğraf çektirdikten sonra suç duyurusunda bulunmak için Adliye'ye girdi.

CHP Konak'tan 'Silahşörlere karşı kalemşörler' eylemi

Başak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilmek üzere savcılığa verdiği dilekçesinde, “Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat, kendisine ait sosyal paylaşım sitesinden, 'bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için bayrak için Erdoğan için silahlanın' açıklamasının ardından sosyal medyada açılan, 'AkSilahlanma' başlığında birçok mesaj atıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldığı bir televizyon programında 'silahlanma hikayelerinin kulağına geldiğini bunu gizlemenin bir alemi yok' diyerek itiraflarda bulunmuştur. Her iki şüpheli 'suçu övmüş ve iştirak etmiştir' dedi. Başak, bu nedenle iki şüpheli hakkında TCK 214/2 maddesine göre daav açılmasını istediklerini belirtti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.