Dolar 32,4906
%0.13
Euro 34,7509
%0.09
Altın 2.489,880
%1.12
Bist-100 9.521,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak'ta kadın kolları başkan ve yönetimi istifa etti!

CHP Konak'ta kadın kolları başkan ve yönetimi istifa etti!

Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala CHP Konak Kadın Kolları Başkanı Nüket Akyıldız,istifa etti.Yerel seçimlerde CHP'den Konak Belediye Meclis Üyesi seçilen Akyıldız,yoğun tempo nedeniyle kadın kolları başkanlığından feragat etti. Yönetimde yeni bir yapılanma için Akyıldız'la birlikte istifa kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 23.07.2014 - 18:19
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü ilçe kongresinde Şakir Başak’ın ilçe başkanı seçildiği CHP Konak’ta, kadın kollarında istifa yaşandı.

YÖNETİMLE BİRLİKTE
30 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Konak Belediye Meclis Üyesi seçilen, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nüket Akyıldız yönetimiyle birlikte istifa etti.Akyıldız’ın geçtiğimiz hafta istifa kararı aldığı ancak  yeni ilçe başkanı Şakir Başak’a tepki olarak istifa etti algısı oluşmaması adına bir hafta beklediği öğrenildi. Aynı zamanda  belediye meclis üyesi olan Akyıldız'ın yoğun tempo nedeniyle iki görevi yürütmekte zorlandığı bu yüzden  istifa kararı aldığı bildirildi. 7 kişinin yer aldığı yönetimde daha güçlü bir yapılanma için istifalarını sundu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı, Konak’a kayyum heyeti atayacak. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından ise kongre yapılacak

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.