Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak 30 Ağustos’u kutladı

CHP Konak 30 Ağustos’u kutladı

CHP Konak İlçe Yönetimi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yılını düzenlediği özel etkinlikle kutladı.   Dumlupınar ve Gültepe’de ortak etkinlik

  • Ege Postası
  • 30.08.2016 - 11:57

Erman ŞENTÜRK / HABER MERKEZİ - Sabah saatlerinde ilçe binası önünde bir basın açıklaması düzenleyen CHP Konak yönetimi, ardından Gültepe semtinde esnaf ve vatandaşlara Ulu Önder Atatürk’ün portresini dağıttı.  

Düzenlenen etkinlikte İlçe Başkanı Şakir Başak ve kadın kolları ile gençlik kollarının temsilcileri Dumlupınar’da bulunduğundan ötürü katılmazken, ilçe yönetimi Büyük Zafer’in 94’üncü yılını kutlayan bir mesaj yayınladı.

Hazırlanan ortak açıklamada bağımsızlık ve 15 Temmuz vurgusu yapan CHP Konak İlçe Sekreteri Ozan Ali İlgazi “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, özellikle bugünün unutturulmak istenen milli birlik ve beraberlik inancıyla Anadolu’nun dört bir yanından bir araya gelmiş Diyarbakırlısı, Erzurumlusu, Mardinlisi ile bu zaferin ateşini kardeşlik ruhu ile yakmış ve bu zaferle cumhuriyetin sarsılmaz, yıkılmaz temellerini Dumlupınar’da atmışlardır. 30 Ağustos zaferi emperyalizmin dünya tarihinde suratına yediği en büyük tokatlardan biridir. Bu büyük zaferin onur ve gururunu hürmetle göğsümüzde taşıyoruz ve her zaman taşıyacağız. Bu onur ve gururu bize yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızda şehit düşmüş, gazi olmuş bütün vatan evlatlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Her ne kadar temelimiz sağlam ve yıkılmaz olsa da ülkemizin içinde bulunduğu durumu bugün daha iyi görüp değerlendirmek gerekiyor. Hükümetin iktidara geldiği günden bu yana yaşananlar sadece “Bizi kandırdılar” ya da “Bize ihanet ettiler” cümleleri ile açıklanamaz. İktidarın başında olanlar sorumludur, sorumluluklarını yerine getirmek zorundadırlar. Dumlupınar büyük bir zaferin başlangıç noktasıdır. CHP Konak olarak özellikle bunun altını çizmek istiyoruz. İlçe başkanlığımız bu büyük günü anmak üzere hem Dumlupınar, hem de İzmir’de üstüne düşen görevi titizlikle yerine getirmektedir” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.