Dolar 32,3366
%0.17
Euro 35,1577
%-0.07
Altın 2.240,930
%-0.12
Bist-100 8,72
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'dan seçim geri dönüşüm kutusu!

CHP Karşıyaka'dan seçim geri dönüşüm kutusu!

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı farklı bir çalışmaya imza attı. Parti binasının ikinci katına üzerinde “Seçim geri dönüşüm sandığı.Seçim sürecinde gördüğünüz aksaklıkları yazınız” ifadesi yer alan kutu konuldu. Partililer ve vatandaşlar seçim sürecinde gördükleri aksaklıklar ile önümüzdeki dönemde yapılmasını istedikleri önerileri yazıp kutuya atacak.İlçe başkanı Dr.Ali Karaege ve yönetim 15 günde bir kutuyu açıp yazılan istek, şikayet ve önerileri değerlendirmeye alacak.

  • Ege Postası
  • 07.04.2014 - 22:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı partinin tüm örgütlerine örnek olacak bir çalışma başlattı.İlçe binasının ikinci katına konan kutuya  partililer ve vatandaşlar seçim sürecinde gördükleri aksaklıklar ile önümüzdeki dönemde yapılmasını istedikleri önerileri yazıp atacak. Kutunun üzerinde  “Seçim geri dönüşüm sandığı.Seçim sürecinde gördüğünüz aksaklıkları yazınız”  ifadesi yer alıyor.İlçe başkanı Ali Karaege ve yönetim 15 günde bir kutuyu açıp yazılan istek, şikayet ve önerileri değerlendirmeye alacak.


KARAEGE: ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, yapılan çalışma hakkında şunları söyledi; “ Karşıyaka’da aldığımız yüzde 72 oyla İzmir’de birinci olduk. Çıtamızı daha yükseltemek istiyoruz. Neden yüzde yüz olmasın. Bunun için çalışimalara başladık. Önümüzde kritik seçimler var. Bu yüzden partililerimizin Karşıyakalıların önerilerini bekliyorz. Yüzde 30’u nasıl katabiliriz yüzde 71’e önerileri bekliyoruz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.