Dolar 32,5164
%-0.07
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da  kadınların yeni başkanı belli oldu

CHP Karşıyaka'da kadınların yeni başkanı belli oldu

CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da seçime 2 ay kala istifalar nedeniyle düşen CHP Karşıyaka Kadın Kolları’na yeni başkan ve yönetim atandı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’nun görüşü alınarak yapılan atama sonrası CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı oldu. Emekli öğretmen Çağrı, geçtiğimiz dönem Karşıyaka'da meclis üyeliği görevi yapmıştı. CHP Karşıyaka'da kadınların

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 11:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 2013'ün  Mart ayında göreve atanan CHP Karşıyaka Kadın Kolları Yönetimi, yaşanan istifalar nedeniyle tüzük gereği düşmüştü. 9 kişiden oluşan ve yedeği olmayan ilçe kadın kolları yönetiminden Türkan Ünlü, Selda Selbaşı, Ümmü Gülsüm Pehlivan, Fadime Ermiş, Sevda Erkan istifa etmiş,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir dışında Şenay Sertatıl, aynı zamanda belediye meclis üyesi olan Sennur Porto ve İpek Cellek ise yönetimden istifa etmemişti.

"CHP Karşıyaka'da seçime 2 ay kala yönetim düştü"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


CHP İzmir İl Kadın Kolları Yönetimi, Karşıyaka’ya atama gerçekleştirdi. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’nun da önerisiyle ilçe kadın kolları başkanlığına, bir önceki dönem belediye meclis üyesi olan emekli öğretmen Birgül Çağrı atandı. Çağrı’yla birlikte yeni yönetimde atandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.