Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da gurur gecesi

CHP Karşıyaka'da gurur gecesi

Yerel seçimlerde CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar’ın rekor oyla belediye başkanı seçildiği Karşıyaka’da ilçe örgütü gurur gecesinde bir araya geldi.CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı yerel seçimde kazanılan zaferde emeği geçen partililere Tay Park’ta düzenlenen organizasyonda teşekkür belgesi takdim etti.Geceye katılan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin konuşmasında parti içi önemli mesajlar verdi.

  • Ege Postası
  • 26.06.2014 - 21:06
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı yerel seçimde kazanılan başarıda emeği geçen partililere Tay Park’ta düzenlenen organizasyonda  teşekkür belgesi verdi. Etkinliğe CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Konak Kayyum Heyeti Başkanı Mahmut Esat Aslan, il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.


KARAEGE: SANDIKLARA SAHİP ÇIKTINIZ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Karaege “Siyaset gönüllülük işidir. Oy vermek seçmek vatandaşlık vazifesdir. Ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü durumlar her bireyin aktif şekilde söz sahibi olmasını gerektirir. Oturduğumuz yerden değişim yapamayız. Sizler aktif olarak bu değişim için evinizden, ailenizden fedakarlık yaparak sandıklara sahip çıktınız. Amacımız gönüllü tabanımızı genişletmek. Önümüzde kader seçimi var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde katkılarınızı emeklerinizi yine bekliyoruz” dedi.


AKPINAR: TARİHİ ZAFERE İMZA ATTINIZ
Konuşmasında yıllardır her kademesinde görev yaptığı CHP’den belediye başkanı seçilmenin gururunu yaşadığının altını çizen Akpınar, “İyi güzel bir okulda okudum. İyi bir ailede yetiştim. Türkiye’nin 90 yıllık çınarında yetiştim. Bu ailede belediye başkanı seçildim. Büyük bir onur duyuyorum. Bu ailenin bütünlüğünü hiçbir şey bozamamıştır. Dün kurulan bir parti değil CHP…Bu parti ulu bir çınar. İçerisinden Türk siyasetine önemli isimler kazandırıldı. Bu isimlerin hiçbir zaman adı namussuzlukla yolsuzlukla anılmamıştır. Bu ailede yetişen çocuklar bavullarla yakalanmamıştır.Karşıyaka’da tarihi bir zafere imza attınız. Bütün olumsuzluklara yaratmaya çalışanlara karşı kazandınız. Bu başarı benim ya da ilçe başkanının başarısı değil.Akşam evine gitmeyen sahada çalışan kadınların başarısı, işini bir kenara itip varını yoğunu ortaya koyan CHP’lilerin başarısıdır.CHP’nin her kademesinde yer aldım kazıya kazıya geldim. Arkamda her zaman emekçi halk kitleleri oldu. Bunu gören değerlendiren CHP üst yönetimine teşekkür ederim. Rol model olacağız. Karşıyaka Türkiye’ye ses verecek, ışık tutacak” ifadelerini kullandı.


TEKİN’DEN PARTİ İÇİ MESAJ
Gecenin onur konuğu CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise konuşmasında parti içi önemli mesajlar verdi. “ Aile içinde sıkıntılar olabilir ama yöneticilerin temel görevi sıkıntıları büyütmek değil gidermektir” diyen Tekin,  kısır çekişmelerin bir kenara bırakılmasını istedi. Tekin, “  Karşıyaka’da  yüzde 71’e 29’u nasıl eklerizin mücadelesini veririz. 29 niye bize oy vermedi diye kendinize dert edinmeniz gerek. Ben inanıyorum ki bu oranın önemli bir kısmını ikna edeceksiniz. Önce birbirimize sevmek zorundayız. Zaman zaman bu sevgiyi esirgiyoruz. Klasik hastalıklarımızdır bu. Kongrelerde farklı adaylar desteklemiş olabiliriz. Son derece doğaldır. Yıllarca devam ettirmek doğru değil. Önce birbirimizi seveceğiz ki herkes bizi sevsin. Birbirimizi sevmeyi beceremezsek hiç kimse de bizi sevmez. 15-20 yıl önce hiçbirimiz kaygılı değildi. Birbirine benzeyen partiler vardı. İktidar olan partilerin hiçbirisinde kazanılmış hakları ortadan kaldırmak yoktu. Son 12 yılda Cumhuriyetin kazanımlarının parça parça gittiğini görmek lazım. CHP Türkiye’nin tek sigortasıdır. Pırıl pırıl geçmişi olan CHP’yi önce bizim gözümüz gibi korumak gerek. Geçmiş dönemdeki kırgınlıkların bir an önce bitmesini istiyorum. Bunu Karşıyaka becermiş gibi. BBu ailede yetişen biri olarak bu seçim döneminde hata yapanlar varsa hataları telafi edeceğiz. Bir kişiyi kaybetmeye tahammülümüz yok”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.