Dolar 32,2294
%-0.04
Euro 34,7954
%0.35
Altın 2.415,180
%0.91
Bist-100 10.274,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar'da Manduz istifa ediyor!

CHP Karabağlar'da Manduz istifa ediyor!

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, milletvekilliği aday adaylığı için istifa edeceğini açıkladı. Manduz’un istifası sonrası yeni ilçe başkanı olarak yönetim içinden Orhan Polat ismi üzerinde duruluyor. Yerel seçimlerde Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olan Suat Erdil ismi de kulislerde dillendiriliyor.

  • Ege Postası
  • 15.12.2014 - 13:07
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de  milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin 25 Aralık’a kadar istifa etmeleri istendi.  Tarihin şekillenmesi İzmir Örgütü’nü hareketlendirdi. İl Başkanı Ali Engin 23 Aralık'ta istifa edecek.İlçelerde de istifalar yaşanacak. Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı’nın ardından istifa edeceğini açıklayan ilk isimler Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan ve Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege olmuştu.

MANDUZ: 24’ÜNDE İSTİFA EDİYORUM
İzmir örgütünde bir istifa daha kesinleşti. Üç yıl önceki olağan kongrede Karabağlar İlçe Başkanı seçilen Polat Manduz, Ege Postası aracılığıyla istifa edeceğini açıkladı. Manduz, “ İlçe yönetimimle ve örgütle görüştükten sonra kararımı verdim. 24 Aralık’ta görevimi bırakacağım. Örgütümle helalleşiyorum şuanda...İstifamın ardından önseçim çalışmalarına başlayacağım” dedi.

Manduz, Rıfat Nalbantoğlu döneminde il yöneticiliği yapmıştı. Konak’ta bir dönem meclis üyeliği de yapan Manduz, 3 yıla yakın bir süredir ilçe başkanlığı görevi yapıyordu.

YÖNETİM İÇİNDE POLAT
Öte yandan Manduz’un istifası sonrası kentin en büyük ilçesinde yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Yönetim içinden  Orhan Polat ismi üzerinde uzlaşıldığı öğrenildi. Yönetimin kendi içinde Polat'ı seçmesi beklenirken, genel merkezin müdahalesiyle dışarıdan bir ismin de ilçe başkanı olabileceği öne sürüldü.


ERDİL İSMİ GÜNDEMDE
Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre dışarıdan isim olarak  yerel seçimlerde Karabağlar Belediye Başkan aday adayı olan ilçenin etkin siyasetçilerinden Suat Erdil öne çıktı. Genel Merkez'den Erdil'e  “Karabağlar bizim için önemli.
İlçe başkanı ol. Kenarda durmanı istemiyoruz” mesajı geldiği öne sürülürken, Erdil’in de yakın çevresine “İlçe başkanlığına sıcak bakıyorum, görevden kaçmam” dediği belirtildi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.