Dolar 32,5126
%0.2
Euro 34,8002
%0.23
Altın 2.477,270
%0.61
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir plaja indi

CHP İzmir plaja indi

CHP İzmir, Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek olmak için Çeşme’nin dünyaca ünlü Ilıca Plajı’nda seçim çalışması yaptı. İl Başkanı Ali Engin, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, il ve ilçe yöneticileri üzerinde “Aydınlık Türkiye için tatiline bir saat ara ver, oy ver” yazılı broşür dağıttı, yazlıkçılara “sandığa gidin” çağrısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 15:20
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Örgütü, CHP ve MHP’nin çatı aday olarak açıkladığı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına destek olmak için Çeşme’de plaja indi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç,İl Başkan yardımcısı Ülkümen Rodoplu, İl Saymanı Celal Yıldız, il ve ilçe yöneticileri Çeşme Ilıca plajında üzerinde  "Ekmek için Ekmeleddin" ve  “Aydınlık Türkiye için tatiline bir saat ara ver, oy ver” yazılı broşür dağıttı.Engin plajdaki yazlıkçılara "sandığa gidin" çağrısı yaptı. Plaj boyunca  5 bin adet broşür dağıtıldı.



ÜLKENİN GELECEĞİ OYLANACAK
CHP İl Başkanı Engin, “ Vatandaşlarımızdan özellikle tatil beldelerinde olanlardan belki bir saat belki bir gün tatillerini ara verip oylarını kullanmalarını istiyoruz. Bu seçim ülkenin geleceğinin oylandığı bir seçim”dedi. 



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.