Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den kritik Ödemiş kararı

CHP İzmir’den kritik Ödemiş kararı

CHP İl Yönetimi Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda yapılan büyük zirveyi değerlendirmek için bir araya geldi. Toplantıda önemli bir Ödemiş kararı alındı. CHP İzmir’den

  • Ege Postası
  • 09.02.2016 - 21:49
EGE POSTASI - CHP’de haftanın ilk günü PM ve YDK üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda yöneticinin katılımıyla gerçekleşen gündem zirvesinin ardından il yönetimi değerlendirme yapmak için bir araya geldi.
İl Yönetim Kurulu toplantısından kritik bir Ödemiş kararı çıktı. CHP İzmir Örgütü AK Partili Ödemiş Belediyesi’nin köy malları satış kararına karşı hamle yaptı ve yarın ilçede yapılacak ihaleyi yerinde takip etme kararı aldı.
İl Yönetim Kurulu toplantısında daha önce CHP’li Tire Belediyesi’nin aldığı köy malları satış kararına karşı duruşuyla ses getiren Yücel Özen yarınki ihalenin takibi için görevlendirildi. İhaleyi takip edecek olan CHP Yönetim Kurulu üyesi Yücel Özen daha önce de, köy mallarını satacağını açıklayan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ve AK Partilileri sert bir şekilde eleştirmesi ve satışın durdurulmasını istemesiyle gündeme gelmişti.
SÖZLERİNİN ERİ OLSUNLAR
Konuya ilişkin açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, ‘‘AKP'nin verdiği sözleri tutmaması konusunda zaten tecrübelerimiz vardı. Ancak bir siyasi partinin il başkanının verdiği sözün üzerinden daha 5 ay bile geçmemişken, AKP'li Ödemiş belediyesinin bu sözü hiçe sayarak, köy mallarını satacak olması, AKP'ye ne kadar güvenebileceğimizin göstergesidir.  Parlamentodaki çoğunluklarıyla ve oldubittiyle çıkarttıkları yasalarla köylünün malını ellerinden alamazlar. O mallar yıllardır işleyen, koruyan, üreten köylümüze analarının ak sütü kadar helaldir. Köylüye ait mallar üzerinde oynanan oyunları sonuna kadar takip ederek engellemek için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Yönetim kurulumuzda, Ödemiş Belediyesi’nin gerçekleştireceği ihaleyi takip etme kararı aldık. Ödemiş Belediyesi’nde yarın yapılacak ihaleyi takip etmek üzere, İl Yönetim Kurulu üyemiz ve konuyu yakından takip eden Yücel Özen'i görevlendirdik. Bir kez daha fırsatları varken bu ihaleyi iptal etmelerini tavsiye ediyorum. Sözlerinin eri olsunla, köylüye, Ödemişliye ve İzmirliye verdikleri sözü tutsunlar’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.