Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den büyük seçim zirvesi!Kimler katılacak'

CHP İzmir'den büyük seçim zirvesi!Kimler katılacak'

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenleyeceği hem yerel seçim hem de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun masaya yatırılacağı konferansın programı ve katılımcıları netleşti. 10 Ekim Cuma günü Kaya Termal Convention Otel’de gerçekleşecek konferansa çeşitli üniversitelerin öğretim üyeleri, siyasetçiler ve gazeteci-yazarlar katılacak. Tüm gün sürecek ve 3 bölümden oluşacak organizasyonda CHP’nin 3 genel başkan yardımcısı konuşacak.

  • Ege Postası
  • 30.09.2014 - 17:03
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın organizasyonunda İzmir’de hem yerel seçim  hem de Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun masaya yatırılacağı konferansın katılımcıları ve programı netleşti. 10 Ekim Cuma günü Kaya Termal Convention Otel’de gerçekleşecek konferans “Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İzmir ve Türkiye” adı altında yapılacak.
 
TAM GÜN 3 BÖLÜM
 
Tüm gün sürecek ve 3 bölümden oluşacak konferans 09.30’da CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin’in konuşmasıyla başlayacak.
 
KİMLER KONUŞACAK
 
İlk bölümde 30 Mart yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi değerlendirilecek. Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanju Tosun, Konsensus Araştırma Genel Müdürü Murat Sarı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yüksel Taşkın, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr İlter Turan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata konuşmacı olacak.   13.00 ile 15.00 arasında gerçekleşecek ikinci bölümde ise Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası Türkiye siyaseti tartışılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selin Sayek Böke, Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu, Gazeteci-yazar Ahmet Hakan, Sosyolog-Şehir ve Bölge Plancısı Prof. Dr. İlhan Tekeli ile Gazeteci-yazar Şükrü Küçükşahin konuşmacı olacak. 15:30-16-30 arasında yapılacak genel değerlendirme bölümünde moderatör Gazeteci-yazar Ahmet Hakan, konuşmacılar ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Şenatalar, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olacak.
 
DAVETİYELER BASILDI
 
Konferansın davetiyeleri basılırken, davetiyede,  “Türkiye üzerine düşünen, üreten, siyasetçi, akademisyen, medya mensupları, CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından İzmir ve Türkiye” konulu konferansta bir araya geliyorlar. Ülkede yaşanan gelişmeler karşısında İzmir özelinden yola çıkarak Türkiye geneline yönelik düşünülüp, tartışılması ve alternatiflerinin üretilmesi gereken çok sayıda politika olduğu düşüncesindeyiz. Süreç içinde geleneksel hale getirmeyi planladığımız konferansa katılımızdan onur duyacağız” ifadesi yer aldı.
 
500 KİŞİ KATILACAK
 
Konferansa yaklaşık 500 kişi katılacak. Milletvekilleri, MYK üyeleri, PM üyeleri, belediye başkanları,büyükşehir meclis üyeleri, ilçe başkanları, ticaret ve sanayi odalarının meclis üyeleri, STK temsilcileri, öğrenci platformu temsilcileri ve kentin kanaat önderleri davet edildi.
 
ENGİN:KENT İÇİN FAYDALI OLACAK
 
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “konferansta yerel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını , İzmir’in siyasi durumunu masaya yatıracağız. Partimiz ve kent için önemli bir organizasyon olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.