Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 'vefa' günü: O isimlere plaket yok!

CHP İzmir'de 'vefa' günü: O isimlere plaket yok!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, cuma günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek mini törende 2009-2014 yıllarında görev yapmış il özel idaresi meclis üyeleri, kapanan belde belediyelerinin başkanları ve 30 Mart’ta görevi devreden belediye başkanlarına teşekkür plaketi verecek. Yerel seçimden 8 ay sonra gerçekleşecek organizasyonda il başkanlığı 4 eski belediye başkanı için plaket hazırlatmayacak.

  • Ege Postası
  • 25.11.2014 - 15:47
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, 2014 yerel seçimleriyle birlikte kapanan İl Özel İdaresi’nin 93 CHP’li meclis üyesi, 9 CHP’li eski belde başkanı ve seçim sonrası belediye başkanlığı görevine veda eden 18 CHP’li belediye başkanından 14’üne hizmetleri için plaket verecek. Cuma günü saat 14:00’te Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek mini törende İl Başkanı Ali Engin, partiye emek vermiş isimlere teşekkür edecek.

4 İSİME PLAKET YOK!
İl başkanlığı 4 isim için plaket hazırlatmayacak. 30 Mart’ta görevi dereden 18 CHP’li başkandan 14’ü için plaket hazırlanacak. Yerel seçim sürecinde aday gösterilmediği için CHP’den istifa ederek  farklı partiden veya bağımsız olarak seçime giren Menderes Belediyesi eski Başkanı Ergun Özgün, Konak Belediyesi Eski Başkanı Hakan Tartan, Kınık Belediyesi eski Başkanı Süleyman Kaya ve Urla Belediyesi eski Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu’na plaket verilmeyecek.

ENGİN:UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “ Uzun süredir düşündüğümüz bir organizasyondu. Daha önce eski il genel meclis üyeleri belediye başkanlarımızla bir araya gelmiş ancak plaket verememiştik.Araya Cumhurbaşkanlığı seçimi de girmişti. Partimiz adına vefa çok önemli. Plaket vereceğimiz isimler partimize ve kente yıllarca emek verdiler. İl yönetimi olarak uzun süre beraber uyum içinde çalıştık. Kendilerine hizmetleri için teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Yerel seçimlerde aday gösterilmeyen ve sonrasında il Başkanı Ali Engin’i ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiren bazı eski belediye başkanlarının törene katılıp katılmayacakları merak konusu oldu.

Plaket verilecek eski belediye başkanları şöyle; Turgut Oğuz (Aliağa), Kamil Okyay Sındır(Bornova), Ercan Tatı (Buca), Faik Tütüncüoğlu (Çeşme), Metin Solak (Çiğli), Osman Özgüven (Dikili), Sıtkı Kürüm (Karabağlar), Serdar Yasa (Karaburun), Cevat Durak (Karşıyaka), Rıdvan Karakayalı (Kemalpaşa), İsmet Korkmaz (Kınık), Bekir Keskin (Ödemiş), Vefa Ülgür (Selçuk)İsmail Uygur (Torbalı)

Plaket verilecek eski belde başkanları şöyle; Ali Doğu (Zeytinova), Muhittin Dalgıç (Alaçatı), Ahmet Çakır ( Mordoğan), Muhittin Şener (Birgi), Mehmet Keskin (Bozdağ), Mustafa Kantar (Konaklı), Ali Demirel (Ovakent), Özcan Işık ( Belevi), Mustafa Önem ( Gökcen)
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.