Dolar 32,4915
%0.14
Euro 34,7781
%0.16
Altın 2.491,880
%1.2
Bist-100 9.551,00
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de seçim üssü tamam!

CHP İzmir'de seçim üssü tamam!

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın genel seçim sürecindeki merkez seçim ofisinin yeri belli oldu. İl binasının 100 metre ilerisindeki toplam 400 metrekare olan ofiste, oluşturulan komisyonlar çalışmalarını yürütecek. Vatandaşlarında adaylar hakkında rahatlıkla bilgi alacağı ofis aynı zamanda lojistik üs görevi de görecek. CHP İzmir'de

  • Ege Postası
  • 20.04.2015 - 09:45
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı genel seçim sürecinde merkez seçim ofisi olarak il binasının 100 metre ilerisindeki Niyazi Ersoy İş Merkezi’nin zemin katını tuttu. 200 metrekare olan ofisin aynı zamanda 200 metrekarelik batar katı bulunmakta. Ofiste ayrıca depo bulunuyor. CHP İzmir İl Başkanlığı, ofisi 2 aylığına kiraladı. Merkez seçim ofisinin başında Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir bulunacak. Seçim ofisi vatandaşla bire bir iletişim kurulması dışında lojistik üs görevi de görecek.İl başkanlığı bünyesinde kurulan 11 komisyon tüm toplantılarını, çalışmalarını seçim ofisinde yapacak.

TADİLAT YAPILACAK
Tadilat çalışmalarına başlanılacak ofis hafta sonuna kadar hazır hale getirilecek. Ofisin cam olan dış cephesi partinin logosu, seçim sloganları ve adayların afişleriyle giydirilecek. Ofisin içinde seçmenlerin parti yetkilileriyle görüşecekleri fikir alışverişinde bulunacakları çok sayıda iletişim masası yer alacak. Ofise LCD ekran konacak ve partinin çalışmaları gün boyu bu ekranlarda dönecek.

LOJİSTİK ÜS
Kent merkezinde olması nedeniyle her ilçeden vatandaşların rahatlıkla ulaşabileceği seçim ofisi, parti için lojistik üs görevi de yapacak. İlçelere araç gereç, broşür ve pankart gibi propaganda malzemeleri bu ofisten dağıtılacak.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.