Dolar 32,5976
%0.38
Euro 34,7758
%0.13
Altın 2.496,840
%0.5
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de saha çalışmaları ne zaman start alacak'

CHP İzmir’de saha çalışmaları ne zaman start alacak'

CHP İzmir’de Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ara verilen saha çalışmalarına Perşembe günü yeniden başlayacak. Milletvekili adayları İl Başkanı Bedri Serter başkanlığında toplantı yaparken, görev dağılımı yapıldı. Serter, basına yaptığı açıklamada, “Perşembe günü ilçelerimizde faaliyetlerimize başlayacağız. Bu hafta Ödemiş, Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerimize milletvekili adaylarımızla toplu ziyaretler yapacağız” dedi. CHP İzmir’de 'Ankara yası' için ara verilen saha çalışmaları

  • Ege Postası
  • 13.10.2015 - 16:59
EGE POSTASI  - CHP İzmir’de Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ara verilen saha çalışmalarına Perşembe günü başlanacak.
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, il binasında milletvekili adaylarıyla toplantı yaptı. Önce 2. Bölge adaylarıyla toplantı yapan Serter, ardından 1. Bölge adaylarıyla bir araya geldi.

ACILARI PAYLAŞACAĞIZ
Yeniden başlayacak saha çalışmaları için görev dağılımın yapıldığı toplantılar sonrası basına açıklamada bulunan Serter, acı bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, " Acıları paylaşmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Toplantımızın ana maksadı geçtiğimiz haftadan bugüne neler yaptık. Hem de bundan sonra neler yapabiliriz. Arkadaşlarımızla hareket edeceğiz. Çünkü bir görev paylaşımı yapmıştık. Tekrar bir görev paylaşımı yapmamız gerekti" dedi.



PERŞEMBE GÜNÜ SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ
Serter, Perşembe günü seçim faaliyetlerine başlayacaklarını duyurdu. Serter, "Perşembe günü ilçelerimizde faaliyetlerimize başlayacağız. Bu hafta Ödemiş, Menderes, Torbalı ve Selçuk ilçelerimize milletvekili adaylarımızla toplu ziyaretler yapacağız. Onlarla ilgili toplantıları yapıyoruz. Önümüzdeki sürecin nasıl işleyeceğine dair toplantılar bunlar. Haftada bir gün böyle toplantılarımız olacak. İyi oluyor hem bazı şeyleri paylaşıyoruz. Kendi aramızda sohbet ettik. Geçtiğimiz seçimde bu tür faaliyetler yaptık. İlçe yöneticilerimizle birlikte halkımızla buluşacağız. Milletvekillerimiz 3 gruba ayırdık. Menderes'te çalışanlar diğer hafta Bakırçay'da çalışacak. Bakırçay'da çalışacak olanlar diğer hafta Menderes'te çalışacak. Metropol'de de böyle dönüşümlü olarak yapacağız. Biz demokrasi şehitlerine saygı olarak Çarşamba günü de herhangi bir çalışma yapmayacağız. Ama diğer partilerin hiç bir saygısı yok. Onlar çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.