Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9403
%-0.09
Altın 2.439,540
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de örgüte imza uyarısı!

CHP İzmir’de örgüte imza uyarısı!

CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi üye listeleri askıya çıktı bazı ilçelerde kriz yaşandı. Buca’da üye listesi askıdayken 56 kişinin isimlerinin karşısına imza atılması “başkaları yerlerine oy mu kullanılacak” sorusunu gündeme getirirken, İl Başkanlığı ilçelerde benzer bir durumun yaşanmaması adına yazılı uyarıda bulundu. CHP İzmir’de örgüte

  • Ege Postası
  • 31.07.2015 - 10:55
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi üye listelerinin askıya çıkmasıyla birlikte iki ilçede kriz yaşandı. Narlıdere’de Genel Merkez’in gönderdiği hazirun listesi yerine farklı bir listenin askıya çıkması parti içinde kriz yarattı. İlçe Başkanı Cafer Esen ve yönetiminin görevden alınması gündemde. Diğer tarafta Buca İlçe Başkanlığı’nda asılan listede yer alan 56 kişinin karşısına imza atılmasının ardından da “başkaları yerlerine oy mu kullanılacak” sorusu gündeme geldi, hedefteki isim İlçe Başkanı Bektaş Gül oldu. Gül, “Kimsenin yerine imza atılmış değil. Kara propaganda yapıyorlar” derken, İl Başkanlığı ilçelerde benzer bir durumun yaşanmaması adına ilçe başkanlıklarına yazı gönderdi.

İMZA UYARISI
İl Sekreteri  Osman Peri ve İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir imzasıyla gönderilen yazıda “Bazı ilçe başkanlıklarımızdan üyelerin mühürlü hazirunlara imza attığı yönünde bilgiler tarafımıza ulaşmıştır. Üyelerimizin mühürlü ya da mühürsüz hiçbir haziruna imza atmamaları gerektiğinden, ilçe başkanlıklarımızın bu konuda üyelerimizi uyarmalarını önemli rica ederiz” ifadeleri yer aldı.

NE KARAR ÇIKACAK'
Öte yandan il başkanlığı hem Narlıdere hem de Buca’da duruma el koyarken, tutulan tutanaklar Genel Merkez’e gönderildi. Genel Merkez’le istişare içinde iki ilçede yaşananlar detaylı olarak araştırılacak. İl yönetimi ilk toplantısında her iki ilçeyle ilgili kararını verecek. İl koridorlarında Narlıdere’de ilçe başkanı ve yönetiminin görevden alınacağı konuşulurken, atanacak Kayyum Heyeti için  isimler bile konuşulmaya başladı. Kayyum Başkanı olarak Güzelbahçe ilçe eski başkanı Ednan Arslan’ın ismi geçiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.