Dolar 32,5043
%0.18
Euro 34,7060
%-0.04
Altın 2.492,900
%1.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o isim hiçbir görevde yer almadı!

CHP İzmir'de o isim hiçbir görevde yer almadı!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, başkan yardımcılıkları ve ilçe sorumlularında revizyona gitti. Yeni görevlendirmede dikkat çeken isim Savaş Akıncı oldu. İl kongresinde Engin’in listesini delerek yönetime giren,süreçte başkan yardımcısı da olan Akıncı, 30 il yöneticisi arasında hiçbir görevde yer almayan tek isim oldu. Bu durum manidar olarak yorumlanırken, Akıncı’nın geçtiğimiz günlerde Divan’daki görevinden de istifa ettiği öğrenildi.Akıncı, yerel seçim sürecinde hem belediye başkanı hem de meclis üyesi adayları noktasında il yönetimine danışılmamasına tepki gösteren isimler arasındaydı.

  • Ege Postası
  • 19.09.2014 - 15:35
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il yönetiminde beklenen revizyonu gerçekleştirirken, başkan yardımcılıkları ve ilçe sorumlularında revizyona gitti.

"ENGİN YÖNETİMDE REVİZYON YAPTI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Engin, Divan’da 3 yeni isme (Dilek Bilgin, Ercan Çınarlı, Nurcan Adıgüzel) yer verirken, Savaş Akıncı ve Nazan Çetin yeni görevlendirmeler sonunda   başkan yardımcılıkları görevlerine veda etti. İlçe sorumluları dışında ilk defa bölge koordinatörleri sistemi de getirilirken, birinci bölge koordinatörü il sekreteri Sevda Kılıç olurken, ikinci bölge koordinatörü ise örgütlerden de sorumlu olan Barış Erel oldu.Bazı ilçelerde birden fazla sorumlu görevlendirildi.

AKINCI GÖREV ALMADI
CHP İzmir’de il yönetiminde yapılan revizyon sonrası en dikkat çeken isim Savaş Akıncı oldu. 2 yıl önce yapılan il kongresinde Engin’in anahtar listesini delerek il yönetimine girmeyi başaran, süreçte  STK ve sendikalardan sorumlu başkan yardımcılığını üstlenerek Divan’da yer alan Akıncı, revizyon sonrası hiçbir görev almayan tek il yöneticisi oldu. Divan’a giremeyen il yöneticileri çeşitli ilçelerde sorumlu olarak görev alırken, Akıncı’nın hiçbir ilçe adına görev almaması dikkat çekti.

DİVAN'DAN İSTİFA ETTİ!
Akıncı’nın geçtiğimiz günlerde divandaki başkan yardımcılığı ve Karabağlar ilçe sorumluluğu görevinden istifa ettiği öğrenildi. Akıncı’nın sağlık problemleri ve zaman ayıramamasını gerekçe gösterdiği ifade edilirken, hiçbir görevde yer almaması  manidar olarak yorumlandı. Yerel seçim öncesi  belediye başkan adayları ve meclis üyelerinin belirlendiği süreçte il yöneticilerine danışılmamasına o dönemde tepki gösteren Akıncı,basına kapalı bir çok toplantıda bu sitemini dile getirmişti.

 Akıncı’nın yerine STK ve sendikalardan sorumlu başkan yardımcılığını Ülkümen Rodoplu yapacak.



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.