Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o dosyalar için 'delil yok' kararı!

CHP İzmir'de o dosyalar için 'delil yok' kararı!

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında Seçim ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç’ın sert tepki gösterdiği ve şerh koyduğu Narlıdere’deki disiplin dosyalarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.Narlıdere'deki 25 dosyadan 14’ü delil yetersizliği gerekçesiyle il disiplin kurulu tarafından il yönetimine geri gönderildi. Öte yandan Narlıdere'den disiplin kurulunda savunma yapmak için gelenlere İnanç, il başkanlığında gün boyu adeta 'taktik' verdi!

  • Ege Postası
  • 22.10.2014 - 19:48
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından partide başlayan disiplin süreci devam ediyor. Yerel seçimlerde parti aleyhine çalışanlar hakkında başlatılan süreçte Narlıdere’de 25 kişi disipline gönderilmişti. Narlıdere’de, yerel seçimlerde CHP’nin adayı mevcut başkan Abdül Batur’a karşı farklı bir aday destekledikleri iddiasıyla 13 kişi için kesin ihraç, 12 kişi içinde kınama cezası talep edilmişti.

"NARLIDERE DOSYALARI İL YÖNETİMİNİ BÖLDÜ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

14 DOSYA GERİ GÖNDERİLDİ
İl yönetim kurulu toplantısında Seçim ve Hukuk İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç’ın sert tepki gösterdiği ve şerh koyduğu dosyalarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İl disiplin kurulu, Narlıdere’den gelen 25 dosyanın 14’ünü delil yetersizliğinden il yönetimine geri gönderdi.

ADETA TAKTİK VERDİ!
Öte yandan disiplin dosyalarına şerh koyan il başkan yardımcısı Altan İnanç, Narlıdere'den disiplin kurulunda savunma yapmak için gelen  isimlere adeta ‘taktik’ verdi. İnanç gün boyu il başkanlığından ayrılmadı ve savunma veren isimlerle bire bir görüştü.

İL İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ
İnanç, Narlıdere dosyalarının görüşüldüğü il yönetim kurulu toplantısında, 25 kişinin disipline gönderilmesine tepki göstermiş ve “Bu gibi şeyler için üye harcamayalım.Her toplantı yapan parti aleyhinde mi çalıştı. Hakaret yok küfür yok neden böyle karar alıyorsunuz” diye çıkışmış ve karara şerh koymuştu.İnanç dışında dosyaların disipline sevkine Bedri Eren, Şirin Akgül, Abdullah Aydemir, Yekta Varnalı ve Ali Karabay’da ‘hayır’ oyu vermişti. Dosyalar disipline oy çokluğuyla sevk edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.