Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de ilçe yöneticisi savcılığa gitti: 'Tehdit ve darp edildim!'

CHP İzmir’de ilçe yöneticisi savcılığa gitti: 'Tehdit ve darp edildim!'

Menderes CHP’de kriz büyüyor. İlçe yönetimi tarafından disipline sevk edilen ilçe yöneticisi Recep Seyhan’ın savcılığa giderek tehdit ve darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Seyhan savcılıktaki ifadesinde partinin yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala tarafından ilçe yönetim kurulu toplantısında ölümle tehdit edildiğini, disipline gönderilmesi için imza veren partili Tekin U. tarafından da sokakta darp edildiğini iddia etti. CHP İzmir’de ilçe yöneticisi savcılığa gitti

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 14:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Menderes CHP’de, ilçe yönetiminin bazı partililerin şikayeti sonrası  ilçe yöneticisi Recep Seyhan hakkında, sosyal medyadan HDP propagandası yaptığı gerekçesiyle disiplin işlemi başlatmasının ardından skandal bir gelişme daha ortaya çıktı.

"CHP İZMİR'DE İLÇE YÖNETİCİSİ HAKKINDA DİSİPLİN HAMLESİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

TEHDİT VE DARP İDDİASI
Seyhan, geçtiğimiz günlerde savcılığa giderek tehdit ve darp edildiğini iddia etti. Seyhan savcılığa verdiği ifadesinde, 29 Eylül’de yapılan ve disipline sevk edilmesinin masaya yatırıldığı ilçe yönetim kurulu toplantısında, CHP’nin yerel seçimde Menderes Belediye Başkan Adayı olan, İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala tarafından ölümle tehdit edildiği iddia etti.



SENİ VURURUM!
Seyhan, ifadesinde “Ahmet Pala tarafından ölümle tehdit edildim. ‘Çarşının ortasında seni vururum, vurdururum’ dedi. Bu sözleri toplantıdaki yöneticilerde duydu” ifadelerini kullandı.
 
DARP RAPORU ALDI
Seyhan savcılıktaki ifadesinde, toplantının ertesi sabahı işyerine giderken disipline sevk edilmesi için imza veren partili Tekin U. tarafından da darp edildiğini öne sürdü. Seyhan’ın darp raporu aldığı öğrenildi.
Seyhan, Ahmet Pala ve Tekin U.’dan şikayetçi oldu.


 
HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMİ BAŞLATILDI
CHP’nin Menderes’te eski ilçe başkanlarından mevcut ilçe yöneticisi Recep Seyhan hakkında, sosyal medyada  ‘HDP propagandası yaptığı’  iddiasıyla ihraç istemiyle disiplin işlemi başlatılmıştı. İl başkanlığına gelen disiplin yazısı, sadece Ahmet Pala'nın imzasıyla geldiği için geri gönderilmişti. Disiplin yazısının il başkanlığı tarafından gündeme alınması için yaznın ilçe başkanı veya ilçe sekreteri, imzasıyla gelmesi gerekiyor. İlçe başkanlığının ilgili disiplin yazısını yeniden il başkanlığına yollaması bekleniyor.

Uzun süre ilçe sekreterliği görevini yürüten Seyhan, yakın zamanda bu görevden istifa etmişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.