Dolar 32,3469
%0.3
Euro 35,1453
%0.07
Altın 2.301,620
%1.06
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de iki danışma kurulu yapılacak

CHP İzmir'de iki danışma kurulu yapılacak

CHP İzmir'de ana kademede yapılması planlanan danışma kurulu toplantıları kongre takviminin açıklanması nedeniyle iptal edilirken, Genel Merkez, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı'na gönderdiği yazıyla danışma kurulunun toplanmasını istedi. İlçelerde danışma kurulu yapılmayacak, 30 ilçeyi kapsayacak bir toplantı yapılacak. CHP İzmir Gençlik Kolları İl Yönetimi de herhangi bir talimat gelmemesine rağmen, danışma kurulu toplantısı yapma kararı aldı. Toplantı tarihi 12 Temmuz olarak planlanıyor. Ana kademede iptal edilmişti

  • Ege Postası
  • 07.07.2015 - 11:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir Yönetimi genel seçim sonrası yaptığı ilk toplantıda sonuçları masaya yatırmak için önce ilçelerde ardında da ilde danışma kurullarını toplama kararı almıştı. CHP Genel Merkezi’nin kongre takvimini açıklamasının ardından danışma kurulu toplantılarının önüne tüzük engeli çıkmış ve kongre/kurultay takviminin start alması nedeniyle danışma kurulları iptal edilmişti.

TALİMAT GELDİ
CHP İzmir’de süreçte iki danışma kurulu toplantısı yapılacak. Genel Merkez Kadın Kolları Yönetimi, İzmir İl Başkanlığı’na gönderdiği yazıyla il kadın kolları danışma kurulunun yapılmasını istedi. İlçelerde danışma kurulu yapılmayacak. 30 ilçeyi kapsayacak bir danışma kurulu yapılacak. Genel Merkez ay sonuna kadar danışma kurulunun yapılmasını il kadın kolları yönetiminden istedi.

TAŞ: İKİ GÜN OLMASINI ÖNERDİM
Kadın Kolları MYK Üyesi Duriye Taş, “Kadın kollarında kongre süreçlerinde mahalle delege seçimleri olmadığı için danışma kurulunun yapılmasına bir engel yok. Ay sonuna kadar İzmir’de danışma kurulu yapılacak. İlçelerle ortaklaşa yapılacak bir danışma kurulu olacak. İzmir il başkanlığımıza ben iki güne yayma tavsiyesinde bulundum. İlk gün 15 ilçeyle, ikinci gün diğer 15 ilçeyle yapılabilir. Danışma kurulu, kadın kolları il yönetimi, ilçe başkanları ilçe yönetimleri, Kadın kolları MYK’sı, kadın parti meclisi üyeleri, kadın milletvekilleri, kadın belediye başkanları, kadın meclis üyeleri, STK’lardaki kadın temsilcilerimiz, kadın kolları kurultay delegelerinin katılımıyla yapılacak” dedi.

GENÇLİK DE TOPLANACAK!
CHP İzmir Gençlik Kolları İl Yönetimi de yapılıp yapılmamasıyla ilgili herhangi bir talimat gelmemesine rağmen, danışma kurulu toplantısı yapacak. Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Evsen, “12 Temmuz’da yapmayı düşünüyoruz. Yetiştiremezsek bir hafta sonraya sarkar. Direk il danışma kurulu yapacağız. Danışma kurulu adı altında olmasa bile genişletilmiş bir toplantı yapacağız. 30 ilçemizde katılacak. Seçim sonuçlarını yaptığımız çalışmaları yapacaklarımızı masaya yatıracağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.