Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de gündem Narlıdere

CHP İzmir'de gündem Narlıdere

Sahte liste skandalıyla sarsılan CHP Narlıdere’de İlçe Başkanı Cafer Esen İl Başkanı Bedri Serter’le bir araya geldi, “Listeyle benim ilgim yok” diyerek kendini savundu. Liste krizi ilçe yönetiminde huzursuzluk yarattı, ilçe yöneticisi Esef Tağlı istifa ettiğini il ve ilçe başkanlığına bildirdi. İl başkanlığı, Perşembe günleri yapılan il yönetim kurulu toplantısını bu hafta Pazartesiye aldı. Gündemde Narlıdere var. Narlıdere’de liste krizinde il yönetiminden erken toplantı!

  • Ege Postası
  • 01.08.2015 - 13:59
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de delege seçimleri öncesi üye listeleri askıya çıkarken, Narlıdere’de skandal bir durum yaşanmıştı. İlçe binasına Genel Merkez'den gelen mavi mühürlü liste yerine kağıt cinsi ve mühür rengi farklı, fazladan üyenin olduğu bir başka liste askıya çıkmıştı. İl başkanlığının tutanak tutarak duruma el koyduğu krizde önemli gelişmeler yaşanıyor.

ESEN KENDİNİ SAVUNDU
İlçe Başkanı Cafer Esen’in il binasına gelerek İl Başkanı Bedri Serter ve İl Sekreteri Osman Peri’yle görüştüğü, Esen’in kendisini savunarak “ İlk gün asılan listenin sahte olduğundan haberim yoktu. Listeyle benim bir ilgim yok” dediği öğrenildi. İl Başkanı Bedri Serter ve İl Sekreteri Peri’nin ise “Senin haberin yoksa bu işin sorumlusu kim” diye sordukları Esen’in de “bilmiyorum” dediği öğrenildi. 

İSTİFA HABERİ GELDİ
Öte yandan liste krizi ilçe yönetiminde huzursuzluk yarattı. Genel Merkez’in gönderdiği liste dışında asılan farklı listeden haberi, olmayan yöneticilerin ilçe başkanı Esen’e tepki gösterdikleri belirtildi. Tepkiler istifa da getirdi. İlçe yöneticisi Esef Tağlı il başkanlığı ve ilçe başkanlığını arayarak “Benim bu durumdan haberim yok. Ne hale düşürdünüz yöneticileri. İstifa ediyorum” dediği öğrenildi.

TOPLANTI PAZARTESİYE ÇEKİLDİ
İl başkanlığı, Perşembe günleri yapılan il yönetim kurulu toplantısını bu hafta pazartesiye aldı. 3 Ağustos’ta listelerin askıdan inecek olması nedeniyle il başkanlığının Narlıdere konusunda listeler askıdan inmeden karar almak istediği belirtildi. Pazartesi günü yapılacak toplantıda İl Sekreteri Osman Peri ve Narlıdere’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in tuttuğu tutanak ve hazırladığı rapor masaya yatırılacak. Toplantı sonunda Esen ve yönetiminin görevden alınması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.