Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eski başkandan 'karışmayın' çağrısı: Ben varım ya diğerleri'

CHP İzmir'de eski başkandan 'karışmayın' çağrısı: Ben varım ya diğerleri'

CHP’de kongre takvimi işlemeye başladı. Gözler ilk olarak delege seçimlerine çevrilirken, partinin İzmir’de kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da, eski belediye başkanı Cihan Türsen’den sosyal medya üzerinden ilçe siyasetinin ağır isimlerine çağrı geldi. Türsen isim isim yazdı, aralarında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da olduğu isimlere “Delege seçimlerine karışmayın” çağrısı yaptı. Eski başkandan delege seçimleri için "karışmayın" çağrısı

  • Ege Postası
  • 04.07.2015 - 22:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ  - CHP’de Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle 1 yıl ertelenen kongre/kurultay süreci start aldı. Genel Merkez, il başkanlıklarına gönderdiği yazıyla takvimi açıkladı. 15 Ağustos’ta delege seçimleri başlayacak. 28 Eylül-25 Ekim tarihleri arasında ilçe kongreleri gerçekleşecek. 11 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında ise il kongreleri yapılacak.

TÜRSEN’DEN SES GETİRECEK ÇAĞRI
İzmir’de parti kulisleri hareketlendi. İlçe başkanlıkları ve il başkanlığı için isimler kulislere düşmeye başlarken, partinin İzmir’de kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka’da, eski belediye başkanı Cihan Türsen’den sosyal medya üzerinden ilçe siyasetinin ağır isimlerine "delege seçimlerine karışmayın" çağrısı geldi. 


İŞTE O PAYLAŞIM
CHP Demokratik Değişim Platformu Dönem Sözcüsü olarak uzun süredir sosyal medya üzerinden parti içi mesajlar veren delege seçimleri öncesi ilçe siyasetinin ağır isimlerine seslendi. Türsen, kendisine ait sosyal medya hesabından, “ Ben varım…Cihan Türsen…Ya diğerler? Abdullah Engin, Adnan Alabay, Ali Engin, Cevat Durak, Cevdet Tümtürk, Ertam Özen, Hüseyin Mutlu Akpınar…Tarihi çağrı, tarihi fırsat, tarihi karar…Partilileri rahat bırakalım. 2015 CHP Karşıyaka mahalle delegasyon seçimlerinde isimlere değil, ilkelere dayalı eşit, özgür ve adil bir ortamda, partili üyelerin kongre ve önseçim delegelerini özgürce belirlemesi için bu isimler dinlensin, sormasın, sorulmasın, karışmasın” diye yazdı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.