Dolar 32,3412
%0.19
Euro 35,0889
%-0.27
Altın 2.239,390
%-0.18
Bist-100 8,79
%0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eski başkana ihraç şoku!

CHP İzmir'de eski başkana ihraç şoku!

CHP İzmir’de İl Disiplin Kurulu bir ihraç kararına daha imza attı.CHP Karşıyaka Gençlik Kolu eski Başkanı Bülent Ermeş partiden ihraç edildi.

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 17:37
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de disiplin giyotini yine çalıştı. Geçtiğimiz hafta Bucalı 16 meclis üyesi hakkında karar veren ve Sevilay Dursun’la Emre Aykut’u 2 yıl süreyle partiden ihraç eden, Osman Ergündoğar’a da kınama cezası veren İl Disiplin Kurulu bir ihraç kararına daha imza attı.

ERMEŞ OY ÇOKLUĞUYLA İHRAÇ EDİLDİ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolu eski Başkanı Bülent Ermeş partinin amaçları dışında faaliyet göstermek nedeniyle İl Disiplin Kurulu  tarafından kesin olarak ihraç edildi. Ermeş hakkında verilen karar toplantıda 2’ye karşı 5 oyla alındı. Ermeş Bayraklı CHP İlçe Başkanlığı tarafından ilçe başkanı ve belediye başkanı hakkında bir toplantıda söylediği sözler nedeniyle Disiplin’e sevk edilmişti.

MEVCUT BAŞKANLA TARTIŞMA YAŞANMIŞTI
Karşıyaka Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve sahada çalışan Cihan Türsen’e yakınlığı ile bilinen Bülent Ermeş’in ismi son dönemde İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle yaşadığı kavgayla gündeme gelmişti. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in katılımıyla Bostanlı Altın Balık Restaurant’ta düzenlenen yemek sonrası bayrak toplama sırasında Ermeş ve beraberindekiler, mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen ve yanındaki yöneticilerle tartışma yaşamıştı. Evsen ve beraberindeki yöneticiler hakkında CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı oy birliğiyle disiplin kararı almıştı. Geçtiğimiz hafta CHP Yerel Yönetimlerden
Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın katılımıyla gerçekleşen Mavişehir Meydanı açılış töreninin ardından Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali  Karaege, İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen  ve MYK üyeleri bir araya gelmiş  disiplin krizini tatlıya bağlamıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.