Dolar 32,5269
%0.24
Euro 34,7479
%0.08
Altın 2.493,430
%1.26
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bornova'nın dayanışma gecesinde protokol krizi

CHP Bornova'nın dayanışma gecesinde protokol krizi

CHP İzmir’de parti içi birlikteliği öne çıkartmak ve güçlü bir seçim bütçesi oluşturmak adına örgüt yemekleri düzenlenirken, Bornova İlçe Başkanlığı’nın Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlediği gecenin biletleri 300 liradan satıldı. Yemekte protokol krizi yaşandı. İlçe turlarını sürdüren İl Başkanı Bedri Serter ve beraberindeki il başkan yardımcıları Buca'daki toplantı sonrası yemeğe katıldı. Serter ve yöneticiler salonda hem karşılanmadı hem anons edilmedi. Yöneticiler kendilerine ayrılan yere oturmadan yemekten ayrılırken, Serter ise kürsüde konuşma yaptıktan sonra ayrıldı. CHP'nin dayanışma gecesinde

  • Ege Postası
  • 28.02.2015 - 17:02
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir’de genel seçim sürecinde düzenlenen dayanışma kahvaltıları  ve akşam yemeği organizasyonlarıyla hem parti içi birlikteliği öne çıkartmak hedeflerken hem de biletlerden elde edilen gelirle de seçim bütçesine katkı olması planlanıyor.

Geçtiğimiz hafta CHP  İzmir İl Başkanlığı Fuar Atlas Pavyon’da  örgüt yemeği düzenlemiş ve tanesi 200 liraya satılan 1400 biletten 280 bin lira gelir elde edilmişti.

BİLETLER 300 LİRA
CHP’de bir örgüt yemeği de Bornova İlçe Başkanlığı’ndan geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda “2015'te İktidara Yürürken Dostluk ve Dayanışma Yemeği” adı altında düzenlenen yemeğin bilet fiyatları 300 liradan satıldı. 


İlçe başkanlığının yemek için 300 lira bilet fiyatı belirlemesi seçim bütçesine katkı olması adına alınmış bir karar olduğu öğrenilirken, bir çok partilinin fiyata tepki gösterdiği öğrenildi. 

Yemeğe, İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Mustafa Balbay, İl Başkanı Bedri Serter, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sırrı Aydoğan,  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. Yemekte yaklaşık 500 kişinin yer aldı.

PROTOKOL KRİZİ
Yemekte protokol krizi yaşandı. İlçe ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Bedri Serter, il başkan yardımcıları Savaş Akıncı, Şirin Akgül, Metin Atmaca, Bahattin Özdemir, Ali Karabay ve İl Sekreteri Osman Peri'yle birlikte Buca'daki toplantı sonrası Havagazı Fabrikası'na gelerek yemeğe katıldı. Serter ve beraberindeki yöneticiler salona geldiklerinde anons edilmedi.

YÖNETİCİLER OTURMADAN AYRILDI
İlçe Başkanı Doğru tarafından karşılanmayan Serter ve yöneticiler masaları tek tek dolaşarak partililerle tokalaştı. İl başkan yardımcıları ve il sekreteri Peri, il başkanı ve kendilerinin anons edilmemesi üzerine oturmadan yemekten ayrılarak yaşanan durumu protesto etti. Serter ise protokol masasına oturdu. Serter konuşmasını yaptıktan sonra salondan ayrıldı.

Serter'in MYK tarafından il başkanlığına atandığı süreçte, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yakın isimler Serter'e sıcak bakmamıştı. Moroğlu ve Yüksel gibi Kocoağlu ekibinin önemli isimleri işadamı Salih Özçiftçi'yi il başkanlığı için desteklemişti. İlçe başkanı Doğru'nun Serter ve yöneticilere yönelik protokol konusunda duyarsız kalması "Moroğlu ve Yüksel'in yemekte bulunmasının etkisi var" şeklinde yorumlandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.