Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Serter'den mitinge tele-davet!

CHP İzmir'de Serter'den mitinge tele-davet!

CHP İzmir İl Başkanlığı, Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği mitingin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mitinge katılımın yüksek olması için 600 bin İzmirli sabit telefonla aranarak, İl Başkanı Bedri Serter’in sesiyle mitinge davet ediliyor. Miting için 600 bin kişiye

  • Ege Postası
  • 28.05.2015 - 18:53
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Örgütü’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu heyecanı yaşanıyor. İzmir'den milletvekili adayı olan Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü gerçekleştireceği mitingin hazırlıkları il başkanlığı tarafından yoğun bir şekilde sürdürülüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir mitingi için CHP İzmir İl Başkanlığı tele davet yöntemiyle İzmirlileri mitinge çağırıyor.

SERTER DAVET EDİYOR
Mitinge katılımın yüksek olması için 600 bin İzmirli sabit telefonla aranarak, İl Başkanı Bedri Serter’in  sesiyle mitinge davet ediliyor. Serter, ses kaydında “Merhaba ben CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter…Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00’de Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı 'Yaşanacak Bir Türkiye' mitinginde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağım” diyor.

CHP'de hedef daha önce İzmir'de miting yapan AK Parti, MHP ve HDP'den daha kalabalık bir şekilde mitingi gerçekleştirmek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.